Oline Brekke Fuglem signerer for Røa

Dynamite Girls forsterker

Oline Brekke Fuglem er klar for Røa. Her fra lagets treningsleir på La Manga. Foto: Mathias Bergeld, Toppserien

Sist oppdatert: 10. jun 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Oline Brekke Fuglem har signert for Røa Dynamite Girls.

Mandag var Dynamite Girls tilbake for fullt med ordinære fotballtreninger. Spillere og trenere skinte i kapp med vårsola på Røabanen, da spillergruppen ble «screenet» for symptomer og smitte og gikk i gang med streng treningsprotokoll. Dagen etter at permitteringene ble trukket tilbake, kan klubben gledelig meddele at den talentfulle 2001-modellen melder overgang fra Kongsvinger etter lang tids hospitering i vinter.

– Det er kjempekult å signere for Røa. Jeg har vært så heldig å få hospitere med laget en periode, og har lært mye av det. Treningene holder et høyt nivå, og det har vært gøy å bli kjent med alle spillerne. Både spillere og trenere har tatt i mot meg på en måte som har gjort det lett å bli en del av miljøet, sier Oline Brekke Fuglem i sitt første intervju som rykende fersk Dynamite Girls-spiller.

Oline Brekke Fuglem. Foto: Mathias Bergeld, Bildbyrån.

Brekke Fuglem, som selv beskriver seg som en hurtig spiller med et godt overblikk, kan bekle en rekke posisjoner. Nå er hun klar for sin tredje klubb, etter flere år i Ørn Horten og Kongsvinger.

Etter lengre tids hospitering, som også inkluderte cuphelg i Narvik i samarbeid med Polar Kraft og treningsleir i La Manga, har Røas sportslige apparat vært tydelig på at Brekke Fuglem, var en ønsket signering foran 2020-sesongen.

– Det var kult å få muligheten til å bli med på to turer for både å kjenne på nivået og komme nærmere spillergruppen. Jeg har fortsatt mye å utvikle. Nå gleder jeg meg til å få starte ordentlig opp igjen og bli enda bedre kjent med jentene og trenerne.

Sammen med resten av laget gjennomførte Røas nysignering sin første økt under strenge protokollregler. Over to måneder etter siste fullkontaktstrening på Røa var den tidligere Kongsvinger-spilleren unektelig glad for å kjenne på at hverdagen nærmer seg normal igjen.

Brekke Fuglem får draktnummer 7. Se Brekke Fuglems spillerprofil her.

Vi ønsker Oline hjertelig velkommen til Røa!