Gårsdagens OBOS Naboklubb-besøk på Høland stadion ble en suksess!

Sist oppdatert: 18. okt 2021 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

I samarbeid med Toppserien og OBOS tok LSK Kvinner turen til Høland stadion i går til jentedag, arrangert som ett samarbeid mellom alle klubbene i Aurskog Høland kommune. Ina Gausdal og Mia Authen tok turen for ta del i jentedagen, både som instruktører og autografskrivere.

Litt i underkant av 100 jenter deltok fra følgende romeriksklubber: Aurskog-Finstadbru SK, Aurskog-Høland FK, Bjørkelangen SF, Høland IUL, Søndre Høland IUL, Setskog IF og Rømskog IL.

Det ble mye jubel og glede under gårsdagens jentedag på Høland stadion. Foto: Marion Kilde.

 

-Det var en solfylt dag på Høland stadion med rundt 100 jenter fra hele kommunen. Det var spillere og instruktører i alderen 5-15 år som deltok. Instruktørene gjorde en fantastisk innsats med de forskjellige gruppene og bidro til gode opplevelser, latter og mestring. Vi hadde to treningsøkter, én fruktpause og avsluttet med en kamp mellom instruktører og alle deltakerne. Vi gleder oss til neste gang vi skal komme å heie på LSK Kvinner, sier Marion Kilde, som var en av gårsdagens arrangører.
AHFK J15-instruktørene som ledet an sammen med Ina Gausdal og Mia Authen. Foto: Marion Kilde.

 

Instruktørene på jentedagen var spillere fra AHFK J15. Disse ledet treningsøktene sammen med våre spillere Mia Authen og Ina Gausdal. Da Ina og Mia ankom Høland stadion ble det delt ut merch fra OBOS og Toppserien!

 

Ønsker ditt jentelag å se kamp i LSK-hallen mot Sandviken lørdag 13. november kl 13:00? Send en mail til jonas@lsk-kvinner.no!