OBOS-besøkene ble en suksess!

Sist oppdatert: 16. nov 2021 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

I samarbeid med OBOS og Toppserien har vi den siste måneden gjennomført tre besøk til naboklubber på Romerike. Flere LSK Kvinner-spillere har besøkt ulike klubber hvor de har gitt ut merch fra OBOS & Toppserien, ledet treningsøkter og skrevet haugevis av autografer.

OBOS Naboklubb-besøk #1

Nærmere 100 jenter fra klubbene Aurskog-Finstadbru SK, Aurskog-Høland FK, Bjørkelangen SF, Høland IUL, Søndre Høland IUL, Setskog IF og Rømskog IL deltok på Jentedagen på Høland stadion 17. oktober. Jentedagen som vi koblet oss på ble arrangert som ett samarbeid mellom alle klubbene i Aurskog Høland kommune. Ina Gausdal og Mia Authen tok turen til Høland stadion, hvor de var både instruktører og autografskrivere. Les mer om besøket her!

OBOS Naboklubb-besøk #2

Etter at vi planla et klubbesøk hos Kløfta IL, meldte 65 jenter seg på til en treningsøkt gjennomført av Emilie Woldvik, Malin Brenn og Camilla Linberg 2. november på Kløfta stadion. Jentene som deltok var fordelt på årskullene J2008, J2009, J2010 og J2011. Spillerne delte gruppen i tre og gjennomførte en treningsøkt, før de avsluttet dagen med autografskriving.

OBOS Naboklubb-besøk #3

Emilie Haavi og Mille Ivi Christensen ble med på Jentefotballens dag 6. november arrangert av Fjellhamar FK i Fjellhamarhallen. 130 fotballglade jenter fikk besøk av LSK Kvinner-spillerne som signerte autografer og var dommere på en rebus arrangert av Fjellhamer FK selv.

Vi gleder oss allerede til neste års OBOS Naboklubb-besøk!