Ny markedskoordinator i Toppfotball Kvinner: – Drømmejobben

Marthe Murberg er ansatt som ny markedskoordinator i Toppfotball Kvinner. Foto: Malin Lavik Soleng.

Marthe Murberg gleder seg til å jobbe med det hun mener er Norges råeste produkt.

Sist oppdatert: 27. aug 2021 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Toppfotball Kvinner har ansatt Marthe Murberg som ny markedskoordinator. Hun er allerede godt i gang i sin nye jobb på Ullevaal Stadion.

– Å komme på plass nå før sesonginnspurten og ta tempen før neste er helt perfekt. Det er mye hardt arbeid som legges ned hver dag av spillere, klubber, sponsorer og andre samarbeidspartnere, så da føles det ekstra godt å få komme godt i gang, sier Murberg.

Murberg har blant annet en bachelor i markedsføring og utdanning innen sosiologi, sosiale medier, innovasjon og entreprenørskap. 33-åringen har jobbet som markedsansvarlig og kommunikasjonsrådgiver og har lang erfaring innen sosiale medier, omdømmebygging og eventer.

– Når man får være med å markedsføre Norges råeste produkt, kvinnefotballen, sammen med så engasjerte kollegaer, da føler jeg at jeg har funnet drømmejobben. I tillegg er kvinnefotball så mye mer enn bare fotball, så det er en drøm for en markedsfører og få lov til å være med på denne viktige reisen, forteller fotballentusiasten.

Daglig leder i Toppfotball Kvinner er like glad for signeringen.

– Med Marthe får vi inn en fantastisk ressurs med bred erfaring fra markedsføringsfaget. I tillegg brenner hun for kvinnefotballen og står for mange av de verdiene som kjennetegner oss. Med andre ord er dette en ganske så perfekt match, sier Hege Jørgensen.

Murberg kommer inn for markedsansvarlig Michelle Hermandsen som har jobbet i Toppfotball Kvinner siden 2018. Nå skal Hermandsen ut på nye eventyr i destinasjonsselskapet Visit Svalbard.

– Michelle har vært helt vesentlig i oppbyggingen av det produktet som Toppserien og 1. divisjon er i dag. Hun har bygget opp ligaene som merkevarer gjennom å profesjonalisere klubbene med ordentlige verktøy, systemer, sosiale medier og strategier. Nå ønsker vi henne lykke til i Visit Svalbard – de er utrolige heldige som får Michelle med på laget, sier Jørgensen.