Ny kamp om tittelen: «best i Rogaland»

Kampstart 16:00 (NRK)

Ine Tveit og resten av laget er klare for et krigeoppgjør på Jæren! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 04. aug 2021 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Snuoperasjon står for tur

På lørdag sparkes andre del av sesongen i gang! Det er kort tid mellom rogalandsoppgjørene i år, da Avaldsnes kommer på besøk allerede nå til helgen! Det er bare to serierunder siden lagene møttes sist. Det var på Karmøy og haugalendingene gikk av banen med en 3-0 seier. Nå er det ny kamp og nye tre poeng å kjempe om. På eget fort kan alt skje. Vi er klare til å krige med nebb og klør å kjempe om de viktige poengene.

Vårsesongen gikk ikke som vi planla, men fortiden kan vi ikke gjøre noe med. Fremtiden er derimot et mysterium. Vi er fremoverrettet og skal gjøre alt for å få til en snuoperasjon i løpet av de siste ni kampene. Vår nye hovedtrener Owe Salvesen sier at målet er femteplassen og ut av bunnstriden. Det er liten forskjell blant de seks nederste lagene, så alt er mulig.

Møt opp på lørdag og støtt oss i kampen om tre poeng. Vi gleder oss til å se dere lage masse leven! Billetter kan du kjøpe HER

Hvis du ikke har anledning til å komme på tribunen så vises kampen på NRK.

Kampsponsor mot Avaldsnes er vår samarbeidspartner MASIV

Trenerens ord

– Hei kjære fotballvenner. Det er klar for andre del av sesongen på lørdag med lokalderby mot Avaldsnes. Etter at min gode venn, Nick, har takket for seg blir det meg og mitt gode team som skal lede laget i en tøff og utfordrende situasjon. Det er bare å brette opp ermene og ta alle de ni neste cufinalene i tur og orden. Gamle kapitler er skrevet og står der, så fokuset vårt blir å forme et positivt innhold i de neste kapitlene.

– Treningene har vært preget av godt trøkk og tilstedeværelse. Det må vi ta med oss inn i kampen på lørdag. Med positiv drahjelp fra dere på tribunen vil det forhåpentligvis gjøre at vi skaper et fryktet «Fort Klepp» i høst. Vi håper at den positive energien som er i gruppen nå gjør at første cupfinale går i vår favør allerede på lørdag.

– God kamp! 🙂

Beste hilsen, Owe

Owe er klar for sin første kamp som hovedtrener på lørdag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist møte

Klepp måtte se seg slått i forrige oppgjør mellom lagene. Avaldsnes var skarpere og mer effektive i avslutningsøyeblikket og kunne dermed ta en fortjent seier. Forskjellen mellom lagene var derimot ikke 3-0 verdig. Det var sjanser til begge lag men Klepp klarte ikke å få til det lille ekstra som ga nettkjenning. Avaldsnes var i forrige kamp farlige på dødball, hvorfra de også fikk sitt første mål. Vi håper på et spennende oppgjør til helgen!

Avaldsnes har ikke gjort noen endringer i troppen siden sist oppgjør mellom lagene. På toppserien sin hjemmeside kan du lese om overganger i høstvinduet for resten av toppserien og 1.divisjon. Link her!

Resten av runden

RUNDE 10 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar 3 - 4 LSK
Lyn 1 - 2 Sandviken Toppfotball
Stabæk 2 - 5 Rosenborg
Vålerenga 3 - 0 Kolbotn
Klepp 0 - 4 Avaldsnes


Vi håper vi ser deg på kampen i helgen! Vi skal gi alt!