Ny hovedterminliste for 2021

Toppserien og 1. divisjon starter 22. mai og avsluttes 13. november. Se oversikt over alle datoene her.

Sist oppdatert: 10. mai 2021 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Etter at myndighetene tirsdag ga tillatelse til å starte med treningskamper, er den nye terminlisten for 2021 klar. Utsettelsen av sesongen fører til at det som i fjor blir vanlig dobbel serie og at det nye seriesystemet lar vente på seg.

Toppserien og 1. divisjon har seriestart 22. mai og siste serierunde spilles 13. november. Cupfinalen spilles etter planen 31. oktober.

– Det er synd at sluttspillet ikke kan bli gjennomført i år heller, men vi gleder oss vanvittig mye til årets sesong. Vi er glade for at vi får mulighet av myndighetene til å starte, og ser frem til hva Toppserien og 1. divisjon vil levere etter tidenes serieavslutning i fjor, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

Klikk her for å se hele hovedterminlisten

– Årets sesong har oppstart ni uker senere enn planlagt. Dette medfører at det heller ikke i år blir sluttspill, men vi håper modellen med grunn- og sluttspill kan gjennomføres fra neste år. Det planlegges for øvrig med et fullverdig NM med finale i slutten av oktober. Målet er at bredden skal være i gang i siste halvdel av juli slik at en får gjennomført et NM med oppstart 4. august, sier Nils Fisketjønn, leder for NFFs konkurranseavdeling.

Toppserien sin opprinnelige spilleplan parallellforskyves, mens det utarbeides ny spilleplan for 1. divisjon.

Det må tas forbehold når det gjelder myndighetenes endelige godkjenning for oppstart av seriespill.

Les også: Treningskamper før 2021-sesongen

For ytterligere informasjon eller spørsmål:
Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner: 988 72 835 / hege@kvinnefotball.no

Les også: Overganger i Toppserien og 1. divisjon før 2021-sesongen