Nå har Øyvind Nordtveit signert

Sist oppdatert: 29. des 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnararna-bjornar.no

 

Vaktskifte på Toppserielaget

Vi står overfor et skifte av mannskap rundt Toppserielaget vårt. Vår trofaste og faglig dyktige assistenttrener Kjetil Lone har takket av etter 4 år i klubben. Kjetil har på mange måter vært limet i teamet vårt med sin kontinuitet og fotballfilosofi. Han har vært en meget god støtte for nye hovedtrenere og en kjær person for spillere. Det ble emosjonelt og falt noen tårer da han takket av etter sin siste seriekamp nå i begynnelsen av desember.

Kjetil Lone etter seieren mot Røa i seriepremieren 2020

 

  • Vi ønsker å takke deg Kjetil for en enorm innsats gjennom mange år, du vil bli savnet, men vi håper og tror vi fremdeles kan ha deg som en ressursperson i miljøet, du vil alltid høre til hos oss, sier leder i Arna-Bjørnar Toppfotball, Siv Lekven

Når en så stor profil gir seg i klubben føler vi oss heldige som har mulighet til å knytte til oss det vi mener må være en meget god etterfølger.

Siv Lekven uttaler videre:

  • Øyvind Nordtveit er ingen hvem som helst. Han har lang erfaring fra Toppserien som assistenttrener, hovedtrener og toppspillerutvikler. Øyvind har UEFA-Pro lisens og dermed svært godt kvalifisert for oppgaven. Det vi finner spesielt interessant i tillegg med Øyvind er hans empatiske egenskaper, interesse for emosjonell intelligens og pedagogiske evner.

 

Øyvind vil gå inn i en rolle som kombinert assistenttrener og sportslig leder for Toppfotballen i AB. Sportslig leder er en nyopprettet stilling hos oss og vi gleder oss stort over det vi nå har fått til.

Vi ønsker Øyvind hjertelig velkommen og vi gleder oss til 2021-sesong