– Mye kan skje denne runden

Før kampen: Avaldsnes-Kolbotn

Vi hadde mye å juble for i forrige kamp mot Avaldsnes. Foto: Vegeir Kjærstad, Støtt Norsk Kvinnefotball

Sist oppdatert: 13. sep 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Kristin Holmen scoret på et nydelig langskudd i forrige oppgjør. Foto: Knut Stenseth, Østlandets Blad

Forrige møte med Avaldsnes var en av våre beste kamper denne sesongen. Det var stor vilje, godt spill og tre fantastiske scoringer. Den gang var vi inne i en god periode med mye flyt, mens vi i høst har slitt litt med å finne godfølelsen. Kristin Holmen mener laget fant litt tilbake til seg selv i forrige kamp mot Røa, og er klar på hva som blir viktig i morgen:

– Det er en sykt viktig kamp, det er mye som kan skje denne runden. Lagene over oss på tabellen spiller mot hverandre, og vi har like mange poeng som Avaldsnes. Etter en kjip start på høstsesongen, fikk vi i 2 omgang mot Røa endelig vist for oss selv og alle andre hva vi kan. Det var en helt annen energi på banen enn tidligere i høst. Vi jobba virkelig som ett lag, vant duellene, hadde tempo når vi vant ball og vi løp for å kunne få ball selv, men også for å åpne opp for andre. Og sist, men ikke minst, kom vi til mange sjanser og scora mål – vi hadde troa! I morgen må vi klare å ha den samme intensiteten i presset óg når vi vinner ball. Ikke bare én omgang, men HELE kampen.

Avaldsnes har klatret på tabellen etter to strake seiere. De ligger nå à poeng med oss, men to plasser over. Det er derfor et viktig oppgjør for begge lag, så vi må brette opp ermene og gå ut for å vinne krigen!

Tre siste møter

04.05.19, Kolbotn-Avaldsnes, 3-1

16.09.18, Avaldsnes-Kolbotn, 0-0

23.06.18, Kolbotn-Avaldsnes, 2-0

Høydepunkter fra forrige oppgjør: