Møter Haugar i cupen

Sist oppdatert: 15. mai 2019 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Våre fire amerikanere. Både Amanda og Havana fikk sitt første Klepp-mål mot Vålerenga i helgen – blir det nye mål mot Haugar i dag? Fra venstre smiler Amanda Frisbie, Lindsey Burke Harris, Havana Solaun og Zaneta Wyne.
Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Cupeventyret starter på Haugalandet

I dag reiser traktorjentene over fjorden for å bryne seg på Haugar i 2. runde i NM. Alle toppserielagene kommer inn i runde 2 og dermed blir dette årets første cupkamp for Klepp.

Trener Olli Harder før cupkampen mot Haugar
Etter en solid 5-0 seier mot Vålerenga i helgen, reiser vi nå bort til Haugar for å spille vår første NM-kamp i 2019. Mange endringer blir gjort i startoppstillingen vår når Lena, Zaneta, Gry, Matilde og Marie skal hvile fra start i dagens kamp. Anette, Julie og Madeleine får alle sin første start for Klepp Elite denne sesongen, mens Hanne og Marthine erstatter Matilde og Marie. Vi forventer en tøff kamp mot Haugar, men samtidig har vi forventninger om å gjøre det bra og at vi går videre til neste runde.

Haugar
Spiller i 2. divisjon avdeling 4 og har hatt en god start på sesongen. Etter fem spilte kamper står de med fire seire og ett tap. De ligger på en foreløpig andreplass på tabellen med sine 12 poeng.

I første runde i cupen slo de Staal Jørpeland hele 6-1.

Slik spilles kampene:
Høybråten/Stovner – LSK Kvinner
Øvrevoll Hosle – Stabæk
Grei Kvinner Elite – Fart
Raufoss – Vålerenga
Hønefoss – Kolbotn
Nanset – Røa
Amazon Grimstad – Lyn
Bryne – Avaldsnes
Haugar – Klepp
Åsane – Arna-Bjørnar
Vestsiden-Askøy – Sandviken
Fortuna – KIL/Hemne
Herd – Trondheims-Ørn
Grand/Bodø – Innstranda
Mjølner – Medkila
Fløya – Bossekop

Kilde: fotball.no