Mjåseth klar for Lyn

Skrevet 3-årskontrakt

Miriam Vilnes Mjåset fra en tidligere Medkila-kamp. Foto Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 15. des 2021 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

Vi har gleden av å ønske Miriam Vilnes Mjåseth velkommen til Oslo og Lyn fra nyttår av. Miriam kommer fra Medkila hvor hun har spilt de to siste sesongene og utviklet seg meget godt. 21-åringen har levert godt fra seg i 1. divisjonsklubben og ble i år nummer to på toppscorerlisten i ligaen med sine 10 mål. Det for et underpresterende Medkila som endte på en skuffende 7. plass.

Miriam er en spiss det lukter mål av. I Medkila har det blitt 21 mål på 41 kamper, men hun bøttet også inn mål i Kaupanger før det. Nå er hun klar for 3 år hos oss og trener Tom Stenvoll er svært fornøyd med å ha sikret kvalitetene hennes:

«Vi er glade for å få muligheten til å fortsette å utvikle Miriam i Lyn de tre neste årene. Miriam er en målscorer, da hun har scoret 21 mål på to sesonger i 1. div for Medkila, og har sånn tatt stegene gradvis etter at hun dro fra Kaupanger for to sesonger siden. Hun har utviklet seg i et fantastisk godt og svært kompetent miljø i Medkila. Miriam har store ambisjoner, er en målrettet og detaljfokusert angriper, som vi nå skal få æren av å forvalte på best mulig måte i årene fremover. Vi ønsker henne varmt velkommen til Lyn.»

Sportskollektivet belønnet 21-åringen med plass på deres «årets lag i 1. divisjon» for kun kort tid siden.

Miriam flytter til Oslo i januar og tiltrer troppen når treningene starter opp igjen. Harstad Tidene har også skrevet om overgangen (krever abonnoment).

Velkommen til oss, Miriam!