Medaljekampen avgjøres i dag!

Det historiske 2020-laget som i år tok på seg RBK-drakta, og som før siste serierunde er ubeseiret i Toppserien. Er dette et gull, sølv eller bronselag? Svaret får vi søndag 6. desember etter at den 18. serierunden er fullført.

Sist oppdatert: 06. des 2020 Skrevet av: Torgrim Olsenrbk-kvinner.no

 

Det har aldri vært en jevnere avslutning på Toppserien – og i dag avgjøres det hvem som vinner årets utgave. Gull, sølv og bronse skal deles ut, kanskje er det rokkering på fjerde og femteplass i tillegg – så veldig mye står på spill før dagens runde.

De kampene som betyr noe for Rosenborg sin del er først og fremst eget oppgjør på Jæren mot Klepp, men det må følges tett med på kampene Vålerenga – Arna/Bjørnar og Sandviken – Avaldsnes i tillegg.

Rosenborg er a poeng med VIF, begge har 35 poeng – men Oslo-laget har 4 flere plussmål enn RBK. Like bak med sine 34 poeng kommer Avaldsnes som også har muligheten for gullet, dersom VIF og RBK snubler i den 18. og siste serierunden. Blir seriegullet avgjort på målforskjell? Og hvem vinner til slutt? Det er høydramatisk, vanvittig spennende og kampene starter samtidig kl 13:00 på søndag 6. desember.

Troppen som har reist til Klepp:

Nøstmo, Rulyte, Næss, Bragstad, Vårhus, Minde, Hofset, M. Olsen, Sørum, Joramo, Blakstad, Andreassen, Utland, Døvle, Clausen, Fornes, Hernes, E. Lein, Nergård.