Mange sjanser og få mål, men seier til Arna Bjørnar!

Stabæk-Arna Bjørnar 0-1

Sist oppdatert: 18. mai 2019 Skrevet av: torearna-bjornar.no

 

Emilie Nautnes scoret et uhyre viktig mål og avgjorde kampen                             Arkivfoto: Hordalandsfotball

Kampen mellom Stabæk og Arna Bjørnar var preget av mange hel- og halvsjanser, et utall av AB-cornere – og kun 1 scoring, men den kom heldigvis ved Arna Bjørnar og Emilie Nautnes.

Første kvarteret var preget av forsiktig spill fra begge lag, med langsom oppbygging fremover og hvor sjansene rant ut i sanden pga enten ved upresise pasninger eller brudd imot. Men Arna Bjørnar tok etterhvert grep og spilte seg til en del sjanser som  desverre ikke resulterte i mål. Men i det 24 minutt fikk en kampens fineste angrep da Andrine Mo forserte frem på høyresiden og la en perfekt pasning skrått tilbake til Emilie Nautnes som på direkten sendte ballen i lengste hjørne utenfor Ingrid Hjelmseths rekkevidde. Et flott angrep og en flott scoring. Flere mål ble det ikke i omgangen, selv om Arna Bjørnar spilte seg til flere muligheter.

Første del av andre omgang var totalt dominert av Arna Bjørnar nå med Rikke Nygård og Las Ajauro som dirigenter. I denne perioden burde Arna Bjørnar ha scoret, men hadde ikke den nødvendige flaks og dyktighet akkurat i de avgjørende øyeblikkene. Utover i omgangen hadde Arna Bjørnar fortsatt spillet – Stabæk hadde et par kontringer som kunne ha medført farligheter foran Arna Bjørnars mål, men sjansene rant litt planløst ut i sanden. Arna Bjørnar hadde stort sett kontrollen resten av kampen og hadde et uttall av cornere som burde vært bedre utnyttet. Kjekt i andre omgang å se Karoline Haugland tilbake på laget.

Kampen endte med ett-målsseier til Arna Bjørnar, noe som var helt fortjent. TV-kommentatorene utropte Andrine Mo til banens beste i 1 omgang og Rikke Nygård i 2 omgang, men mente at spillet gikk litt for sakte til å få toppkarakter. Uansett så gjorde alle spillerne en kjempeinnsats gjennom hele kampen og det er gledelig da og se at man får betalt for strevet. Arna Bjørnar fikk derved 3 viktige poeng foran VM-pausen mens alarmklokkene sannsynligvis ringer på Nadderud.

Bygdanytt (abo):https://www.bygdanytt.no/sport/i/BRwex0/Halte-i-land-tre-poeng-i-siste-kamp-for-VM-pausen

BT(abo): https://www.bt.no/sport/i/OpzXoE/Nautnes-sikret-Arna-Bjornar-seier-tross-nytt-sjansesloseri