Lykke til Synne, Christina og Vilde

3 spillere går for nye muligheter

Sist oppdatert: 19. jan 2023 Skrevet av: perivardynamitegirls.no

 

Kjære Vilde, Synne og Christina

Dere er også blant de vi – allefall foreløpig – sender ut på nye eventyr:)

Vi går inn i en ny, utfordrende sesong, og det er trist å si farvel til flotte folk som passer godt inn i spillergruppa. Vilde har jo vært vært med oss lengre, mens Synne og Christina sitt besøk som Dynamite har vært kortere. Vi har uansett satt stor pris på dere – og noen av dere tror og håper vi at også kommer tilbake i Røadrakten.

Til dere som vi nå sier – i allefall foreløpig farvel til;

Vilde; Helt siden du kom hit fra Grand Bodø etter 2018-sesongen har du vært helt rå…..på flere enn én måte. Du forlater Røa etter 73 kamper. I perioden har du scoret 12 mål…..og du har fått 13 gule kort:) Du har vært en perle og en humørskaper både på og av banen. Alle vi i Røa vil savne å ha deg rundt oss og på banen. Vi vet at andre klubber er interesserte at du skal spille hos dem, og vi håper at vi ikke må møte deg på motstandersiden i fremtiden. Lykke til og alt godt!

Synne (Vatshelle Raa); Du kom som et friskt pust inn i troppen i 2022, og du var akkurat den vi trengte i forsvarsrekka. I løpet av fjoråret spilte du 27 kamper i Røa-trøya, scoret 2 viktige mål. Du var sentral i kampen for å berge plassen i Toppserien. Vi er selvfølgelig triste for at du forlater oss så tidlig, for vi skulle gjerne hatt deg med videre. Samtidig skjønner vi godt at du vil tilbringe tiden med den du er mest glad i – forhåpentligvis for resten av livet. Vi har derfor respekt og forståelse for valget ditt, og håper du vil få det fint sammen med surstrømming og köttbullar.

Christina; Da du kom fra Lyn til oss i fjor, møtte vi kanskje en av de tøffeste og mest treningsivrige personene vi har opplevd. Vi er glade for at vi har fått være med å utvkile deg videre her i Røa. Det bor fremdeles mye i deg. Nettopp derfor ønsker vi ikke å gi slipp på deg. Samtidig er kampen om nettopp din posisjon på banen knallhard. Du er en ung dame som trenger og fortjener å være mer på banen enn det vi tror vi kan gi deg mulighet til hos oss i Røa i 2023-sesongen. Derfor er vi glade for at vi kan låne deg bort litt til Kolbotn i årets sesong. Vi er sikre på at du vil være en kjemperessurs og forhåpentlig løfte Kolbotn tilbake til Toppserien. Vi i Røa satser på få en ennå mer erfaren og ivrig Christina tilbake om en liten stund.

Til dere alle; Som vi har sagt før:Hver og en av dere har en helt spesiell plass i Røa-hjertene – hver på deres egen måte. En gang Dynamite, alltid Dynamite! Vi ønsker dere alle velkommen tilbake til Røa når som helst – enten som spiller, motstander eller som gjest.