LSK gjester Sofiemyr

FotO: Marius Simensen, Bildbyrån

Sist oppdatert: 06. nov 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Det er fremdeles mye som står på spill i bunn av tabellen før de to gjenværende kampene, og flere ulike scenarioer kan utspille seg basert på flere ulike resultater. LSK på sin side ligger på en 4. plass før morgendagens oppgjør og har nå falt av i gullkampen. Men de har fremdeles mulighet til å kjempe om medalje, så det er nok et aggressivt og heltent LSK-lag som kommer til Sofiemyr i morgen. Julie Klæboe tror på et jevnt og tøft oppgjør:

– Vi ser veldig frem til morgendagens kamp. Det blir et tøft oppgjør, der mye står på spill, men hjemme på Sofiemyr skal vi bite godt fra oss og ta en etterlengtet 3-poenger. Vi har hatt en veldig god treningsuke og er veldig forberedt på hva som møter oss. Det har vært god energi på trening og vi gleder oss masse til morgendagen.

Aleksander Olsen har, sammen med laget, brukt mye tid den siste uka på hvordan angripe de siste kampene:

– Vi gleder oss skikkelig til kampen i morgen. Det er i slike stunder vi kjenner hva idretten betyr for oss. Vi er offensive og ser muligheter for oppgavene i morgen. Og vi vet at vi er et lag på Sofiemyr som veldig få lag liker å møte. Vi har hatt et fokus denne uken på det tingene vi får gjort noe med og det er egne arbeidsoppgaver og hvordan vi skal løse ting i sammen og individuelt.

Kampstart 13.00

Billetter kan du kjøpe her.

Kampen streames på direktesport.no.