Kval kampen spilles på Avaldsnes

Åsebøen Stadion er reservearena

Sist oppdatert: 11. nov 2022 Skrevet av: Adminavaldsnestoppfotball.no

 

Den særdeles viktige kvalifiseringskampen mot Øvrevoll Hosle neste lørdag, 19. november med kampstart kl. 13.00 spilles på Avaldsnes Idrettssenter så sant vi har værgudene med oss. Oktober, og hittil i november, har velsignet oss med veldig mye regn. Banen har holdt seg bra, til tross for to sene kamper, og hvis værmeldingen slår til klarer vi å avvikle kampen neste lørdag. Og ja, det blir nok en tøff kamp for begge lag, men slikt det skal være så sent på året. I går ble drenerings systemet rundt banen tømt for vann, slik at banen skal drenere  rundt enda bedre ved at vannspeilet i banen senkes.

Det forventes stor publikumsinteresse for kampen, noen antyder helt opp mot et par tusen tilskuere, men kommer det om lag 1.000 er det kjempeflott. Været vil nok være svært avgjørende her.

Skulle det ikke la seg gjøre å spille på Avaldsnes blir kampen flyttet til Åsebøen Stadion i Kopervik. Åsebøen har tribune med tak som har plass til 1.000 tilskuere. Kopervik IL har nylig renovert sin hjemmearena, helt ny kunstgrasbane, størrelse 105 x 65, nytt flomlys (500 lux), og splitter ny moderne løpebane. Ulempen er anlegget ikke er tilrettelagt for TV overføring, så her må midlertidige løsninger til.

Tirsdag kveld tar vi den endelige avgjørelse om hvor kampen skal spilles.