Konkurranseregler og vilkår

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån.

SMS-konkurranse i forbindelse med Superrundene i Toppserien 2019.

Sist oppdatert: 23. okt 2019 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Konkurransen omfatter de to siste serierundene i Toppserien, som spilles henholdsvis 2. november (runde 21) og 16. november (runde 22).

Konkurransen går ut på å tippe hvor mange scoringer det scores totalt i aktuell serierunde. Deltagelse gjøres ved å sende en SMS til 60 000 med kodeord MÅL etterfulgt av det antall mål man tror scores i aktuell runde. Det kåres én vinner som kan ta en person med seg på tur (total to personer pr. runde).

Konkurransen kjøres separat for de to siste serierundene. Se også punktet for premier.

Muligheten for å delta stenger ved kampstart i aktuell runde.
For begge rundene er dette kl. 13.00. SMS levert etter kl. 13 den 2.11 vil bli tellende som deltagelse i runde 22 (som spilles den 16.11).

Premier

Premier runde 21 den 2. november og runde 22 den 16.november:
Du kan vinne reise og opphold for to personer, og overvære kampen Chelsea – Reading 5.januar 2020.

Totalt blir det fire personer som reiser (to personer kåres i hver runde). Det praktiske tilknyttet selve reisen avtales med vinner.

Premien omfatter fly tur/retur London (inkludert eventuelle innlandsreiser i Norge), hotellovernatting (dobbeltrom) og kampbilletter. Lommepenger er ikke inkludert.

Det tas forbehold om gjennomføring av turen på oppsatt dato ved flytting og/eller avlysning av kamp.

Ved deltagelse i konkurransen aksepteres følgende konkurransevilkår:

 • SMS-konkurransen arrangeres av Toppfotball Kvinner og Norsk Tipping AS
 • Konkurransen starter 22. oktober og varer til og med 16. november 2019.
 • Kostnad for deltagelse tilsvarer kostnaden for innsendingen av en SMS.
 • Det er kun tillatt med én SMS pr. mobilnummer. Ved feilsending av flere SMS’er, vil deltagelse bli registrert basert på den først innsendte.
 • Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år. Vinneren må legitimere seg ved forespørsel og før godkjenning av eventuelle premier.
 • Dersom den som deltar er under 18 år, eller ikke oppfyller de øvrige konkurransereglene vil vedkommende ikke kunne vinne oppsatt premie.
 • Konkurransen går ut på å tippe totalt antall mål som scores i aktuell serierunde. Det er to serierunder og to separate konkurranser man kan delta i. Kampoppsettet finner du her for runde 21 og her for runde 22
 • Vinner av konkurransen er den som har tippet korrekt antall mål i aktuell serierunde. Hvis to eller flere har tippet likt det antall scoringer som scores i aktuell serierunde, kåres vinneren ved hjelp av en tilfeldig trekning foretatt av Norsk Tipping og Toppfotball Kvinner.
 • Vinneren av konkurransen blir kontaktet og publisert i Norsk Tippings kanaler.
 • Ved å delta i konkurransen samtykker du i at Norsk Tipping og Toppfotball Kvinner kan offentliggjøre navn på vinneren, samt vederlagsfritt bruke bilde, lyd- og filmopptak fra telefonsamtalen og vinnersituasjonen i markedsføring.
 • Alle kostnader som deltakere eventuelt pådrar seg i forbindelse med konkurransen, er deltakernes eget ansvar. Norsk Tipping er ikke ansvarlig for hendelser, skader eller lignende knyttet til konkurransen.
 • Norsk Tipping er ikke ansvarlig for feil tilknyttet innsendingen av SMS og som ligger utenfor Norsk Tippings rimelige kontroll.
 • Ansatte i Norsk Tipping og Toppfotball Kvinner og deres nære familie kan ikke delta i denne konkurransen.
 • Norsk Tipping forbeholder seg retten til å utestenge/diskvalifisere vinneren/deltakere dersom deltakerne bryter konkurransereglene, opptrer utilbørlig, skaffer seg urettmessige fordeler eller på andre måter forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten. Straffbare handlinger vil politianmeldes.
 • Ved behov for kontakt med Norsk Tipping, kan kundeservice ringes på 625 07770.

Slik deltar du

Send en SMS til nummer 60 000 med kodeord MÅL og antall scoringer du tror det blir i aktuell serierunde.

Eks. MÅL 7 til 60 000