Kolbotn gjorde jobben i hjemmeoppgjøret

Kolbotn - Medkila 5-0

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 22. nov 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

 

Kampen var ikke mer enn 2 minutter gammel før det første målet satt for Kolbotn. Riktignok et selvmål av Medkila, men en god og viktig start som gjorde at jentene kunne senke skuldrene og fortsette spillet. Deretter vartet Kristin og Johanne opp med to lekre scoringer, før Kristin fikk en enkel jobb i sitt mål nummer to for dagen. Lagene gikk til pause på 4-0.

Jentene fortsetter å kjøre på etter pause, og bare 7 minutter ut i omgangen scorer Julie kampens femte mål. Det ble med den ene scoringen i 2.omgang, til tross for flere muligheter, men jentene kunne til slutt juble for en meget god gjennomføring og et godt utgangspunkt før returoppgjøret.

– Dette var en profesjonell og god gjennomføring av jentene. 5 fine scoringer, vi rydder greit unna og styrer kampen inn i vårt spor. Dette var en god kamp med fin energi og lagånd. Men vi er bare halvveis, og vi har en jobb å gjøre i Harstad også. Vi har skapt oss et veldig godt utgangspunkt, og så skal vi sørge for å avslutte på en verdig måte. Jeg håper vi klarer å skape nok til å ta seieren der oppe. Det blir i så fall vår første borteseier, det syns jeg er et fint mål å ha, sa Aleksander Olsen etter kampen.

Maja Nordahl var både lettet og glad etter dagens prestasjon og resultat.

– Vi er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen. Deilig å score et par fine mål, samtidig som vi holder nullen. Nå har vi gitt oss selv et godt utgangspunkt før siste kampen i Harstad og gleder oss veldig til den kampen.

Dagens kamp ble som kjent spilt på Strømmen Stadion, og vi vil gjerne rette en takk til Strømmen IF som lånte sin stadion til oss da Sofiemyr viste seg å ikke bli klargjort for kamp. De siste stor gjestfrihet og var behjelpelige i gjennomføringen av kampen!

Og takk til alle som stilte på dugnad og alle som reiste ut til Strømmen for å heie på jentene. Dere skapte en flott ramme rundt kampen, noe vi setter stor, stor pris på!

Nå skal jentene hvile og forberede seg godt før onsdagens oppgjør, vi håper på en like god gjennomføring i nord!

KAMPFAKTA

Kolbotn – Medkila 5-0
Strømmen Stadion

1-0 Selvmål
2-0 Kristin Holmen
3-0 Johanne Fridlund
4-0 Kristin Holmen
5-0 Julie Klæboe

Gule kort: Sara Hørte, Nathalie Jørgensen, Kolbotn

Kolbotn
1 Siri Ervik
17 My Sørsdahl
3 Maja Nordahl
13 Sara Hørte
18 Marit Bratberg Lund
33 Cece Kizer
6 Noor Eckhoff
23 Kristin Holmen
7 Johanne Fridlund ()
24 Julie Klæboe
19 Eline Hegg

Innbyttere:
25 Hildegunn Sævik
10 Synne Christiansen
11 Meg Brandt
20 Tone Bettina Pirisi
8 Solveig Gulbrandsen
28 Selma Pettersen
22 Ingrid Elvebakken
15 Jenny Norem
16 Nathalie Jørgensen

HØYDEPUNKTER