Knut Slatleim slutter som hovedtrener i LSK Kvinner

Foto: Bildbyrån.

Sist oppdatert: 16. nov 2022 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

LSK Kvinner og Knut Slatleim er i dag blitt enige om at Slatleim slutter som trener i LSK Kvinner.

Det er trist å måtte avslutte samarbeidet med Knut, ett år før kontrakten går ut, men denne gangen mener styret i LSK Kvinner at en endring er nødvendig. Vi er veldig takknemlige for det arbeidet og den innsatsen Knut har lagt ned, og vil huske han spesielt for bronsemedaljen i 2021, sitt første år som hovedtrener hos oss. Vi ønsker han lykke til fremover, sier styreleder i LSK Kvinner, Rune Øien.

Prosessen med å finne ny hovedtrener og ny sportssjef starter nå for fullt. Vi vil komme tilbake med informasjon når vi har noe konkret å informere om. Inntil spillerne tar juleferie leder Johanna Almgren og Isabell Bachor treningene.

-Jeg er takknemlig for tiden jeg har hatt med spillerne, trenerteamet og kollegaer i mine tre år i LSK kvinner. Jeg ønsker de det beste i veien videre. En spesiell takk til teamet rundt sport som har lagt ned en stor jobb i en krevende sesong dette året, sier Knut Slatleim.

For eventuelle spørsmål, kontakt styreleder Rune Øien (922 92 927).

Knut har vært i klubben i tre år, først som assistenttrener i 2020, før han ble hovedtrener før 2021-sesongen. Vi takker for tre fine år, Knut. Masse lykke til videre!