Knuste LSK – vant toppoppgjøret 3-0.

Rosenborg feirer etter 3-0 borte mot LSK. Laget har full pott, er ubeseiret og har ikke sluppet inn mål på de første fem serierundene. Foto: RBK Kvinner

Sist oppdatert: 26. jun 2021 Skrevet av: Torgrim Olsenrbk-kvinner.no

 

Det var en overbevisende kamp og et sterkt resultat av Rosenborg på Romerike i ettermiddag. I nye rosa tredjedrakter stoppet ikke bortelaget før det sto 3-0 etter fullt tid. I serierunde nummer 5 ble det igjen full pott, og laget holder fortsatt nullen som det eneste i Toppserien som ikke har sluppet inn mål ennå i år.

Julie Blakstad scoret de to første målene – og det var to praktscoringer. Det første et skudd fra 25 meter, og det andre var en perle av et frispark fra ca 20 meter som jenta fra Ottestad skrudde over muren og rett i mål. Sara Fornes kom inn som innbytter for Lisa-Marie Karlseng Utland og satte spikeren i kista med dagens tredje scoring, etter godt angrepsspill av RBK. Debut ble det også – Sarah Dyrehauge kom inn på overtid og fikk sine første minutter for Rosenborg.

Julie Blakstad (t.v) scoret to mål, og Sara Fornes et i oppgjøret mot LSK i ettermiddag. Foto: RBK Kvinner

Nå venter Klepp på onsdag 30.9 – på Koteng Arena, med kampstart kl 19:00.

Toppserien, 5. runde, LSK-hallen, lørdag 26.6 kl 15:00

LSK – RBK, 0-3 (0-1)

Mål: Blaktad x 2, Fornes.

Laget mot LSK:

Nøstmo – Næss – Bragstad – Vårhus – Olsvik (Brønstad) – Joramo – Sørum – Blakstad (Lein) – Andreassen (Dyrehauge) – Rogde (Leine) –  Utland (Fornes)