Knepent tap mot byrivalen

men vant tribunekampen overlegent

Emma Stølen Godø var svært nære å sende Lyn i ledelsen tidlig i kampen. Foto: BiillyBonkers

Sist oppdatert: 09. okt 2021 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

Tross et knepent 1-0 tap tar vi med oss det fantastiske arrangementet og rammene rundt. Arrangementet var preget av Rosa Sløyfe-aksjonen og vi spilte i rosa drakter for anledningen. Med Bastionen på tribunen ble det en helt unik stemning på Toppseriekampen og det var ingen tvil hvem som vant tribunekampen. Tusen takk til Bastionen og til alle som kom å støttet oss og Rosa Sløyfe.

På banen var det en jevnspilt kamp med et par gode sjanser til begge lag. I første omgang var Emma Stølen Godø nære ved å sende oss i ledelsen. Midtbanespilleren ble spilt gjennom alene med keeper, men fra skrått hold klarte ikke Emma å overliste Vålerengas sisteskanse. Men det var gjestene som skulle få omgangens eneste mål. I det 37. minutt var Vålerenga heldig. Dejana Stefanovic sitt skuddforsøk gikk via hodet til Joanna Bækkelund og i mål.

Andreomgang fortsatte som den første, tett og jevn, men med et litt bedre Vålerenga-initiativ det første kvarteret i omgangen. Det smalt i duellene, som seg se og bør i et byderby og honnør til dommer som la listen høyt til denne kampen. Andreomgangen ble ganske sjansefattig, men Anna Nerland Aahjem vil nok sove litt dårligere i natt etter å ha misset en god mulighet på tampen. Godt på overtid fikk innbytteren hode på ballen, men fikk aldri styrt den på mål.

Vi kommer tilbake med reaksjoner og bilder fra kampen senere.

Igjen tusen takk til alle som kom, heiet og støttet Rosa Sløyfe. Det er fortsatt mulig å gi støtte til Rosa Sløyfe, det kan du enkelt gjøre her.

Se et lite samendrag fra kampen her: