Knepent hjemmetap mot gulljagende bergensere

Røa - Sandviken 2-3

Linn Huseby med to scoringer fra krittmerket. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån.

Sist oppdatert: 27. jul 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Røa – Sandviken 2-3

Mens en hel masse nordmenn skapte kø på riksgrensen og inn til Systembolaget hos söta bror, gjorde Røa og Sandviken opp om tre poeng lørdag formiddag. Med totalt tre baklengsmål på eget gress holdt det ikke til Røa-poeng, og bergenserne reiste hjem med tre poeng samtidig som østlendinger flest kom hjem med fylte bæreposer.

For fjerde kamp på rad åpnet Røa godt mot en av gullfavorittene. Men for fjerde gang var det motstanderen som tok første stikk. To scoringer på seks minutter før halvtimen var spilt gjorde ting vanskelig for Geir Nordby & Co.

Etter å ha havnet under med to mål kriget Røa seg inn i kampen igjen. Scoring fra krittmerket, signert Linn Huseby, blåste liv i poengjakten mot gullkandidatene fra Sandviken før pause. Mens Sandviken så mest til kula gjennom kampen, og attpåtil traff tverrliggeren tre ganger før pause, nektet Røa å gi seg.

I jakten på utligning ble Vilde Fjelldal, Frida Dybvig Haugen og Synne Masdal kastet innpå. Med en ny straffescoring med under ti minutter på kampuret lå det an til poengdeling på Røabanen.

Gleden over utligning varte dessverre ikke lenge. Kun fire minutter senere sørget Maria Dybwad Brochmann for at hjemmelaget ble stående igjen uten poeng. Det altså for fjerde gang i år.

Resultatet gjør at Røa fortsatt ligger sist i Toppserien og har til gode å ta poeng denne sesongen.

Oppover og fremover for Dynamite Girls, og nye poengmuligheter venter neste helg, borte mot Kolbotn.

Målene får du her: