Knepent 1-0-tap i Trondheim

Foto: Bildbyrån.

Sist oppdatert: 27. mai 2022 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Gårsdagens kamp mot RBK på Koteng Arena var en tett affære. Birdsa skapte flere sjanser, men det var likevel hjemmelaget som trakk det lengste strået etter en scoring i 89. spilleminutt.

Bli en del av Målklubben 2022 – vinn flotte premier samtidig som du støtter klubben!

Trønderne hadde periodevis mye ball, men LSK Kvinner skapte flere store sjanser, primært i andre omgang. Mulighetene ble skapt både på dødball og i etablert spill, men ballen ble dessverre aldri å se bak RBKs sisteskanse.

Så kom altså avgjørelsen ett minutt før full tid. RBK kommer i et angrep på venstre side, og slår et innlegg som Sara Fornes setter i mål til 1-0. Dette var en sen og veldig kjedelig scoring å få i ansiktet rett før slutt, og som gjør at vi ikke får med oss poeng fra Trondheim hjem til Lillestrøm.

Kampfakta

RBK 1-0 LSK Kvinner 

89′ Sara Fornes

Gule kort: 46′ Selma Sol Magnusdottir, 76′ Mathilde Harviken, 86′ Thea Kyvåg

Lagoppstilling

4-2-3-1: Moa Edrud – Emilie Woldvik (c) – Malin Brenn – Ina Gausdal – Oda Johansen (Ut 70′), Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Signe Holt Andersen (Ut 90′) – Laura Gashi (Ut 46′) – Andrea Wilmann, Nina Jakobsson (Ut 52′)

Innbyttere: Thiril Erichsen, Casandra Lüthcke, Fiona Worts (Inn 46′), Thea Kyvåg (Inn 70′), Camilla Linberg (Inn 52′)

 

Nå venter Stabæk hjemme i LSK-hallen allerede førstkommende søndag klokka 15.00. Vi ønsker å se nettopp deg på tribunen i det som blir en meget viktig kamp for oss i kampen om fjerdeplassen. Kjøp kampbillett her!

 

Vi – Oss – Sammen!