Klubbesøk med fokus på trenerne.

Spillere fra Fana, Sædalen og Minde som for god veiledning av Thomas Lyngbø.

Sist oppdatert: 13. jun 2021 Skrevet av: Mette Hammerslandsandvikentoppfotball.no

 

Fokus på trenerne 😊

De siste månedene har det vært rettet fokus mot trenerne. Disse ekstremt viktige personene som skal sørge for at spillerne får en så optimal hverdag som mulig i et trygt og godt utviklingsmiljø. Disse fantastiske ressursene som er nøkkelpersoner i så mange unge sin fotballkarriere.
I samarbeidsklubbene våre, så finnes det mange av disse personene. Derfor har vi i de siste månedene, prioritert å skape et tilbud for både klubbene og trenerne, ved å gi de referanser og nok verktøy i verktøykassen til å skape enda bedre forutsetningene for spillerne sine.

Ukentlig har Utviklingssjef Thomas, Lyngbø, vært rundt til klubber og holdt foredrag om «Spillmodell og Treningsmetodikk», på hvordan vi som toppklubb jobber i hverdagen med å implementere en spillmodell på hver eneste trening, og hvordan og hvorfor vi trener som vi gjør. I etterkant har det blitt gjennomført både demoøkter og hele treninger for klubbens spillere med utgangspunkt i temaene på presentasjonen. Slik går både teori og praksis hånd i hånd, og igjen sitter klubbene med forhåpentligvis bedre forutsetninger for å skape en best mulig hverdag for sitt lag og sine spillere.

«Grundig presentasjon, interessante diskusjoner og en lærerik demoøkt for vårt J17-lag ga et solid utbytte», uttalte IL Bjarg på sine nettsider i etterkant.
Vi ønsker masse lykke til i arbeidet videre, og ser frem til å samle spillere igjen på Stemmemyren nå allerede om noen uker 👏🏻⚽