Klart for vinterens første treningskamp

OBOS Telenor ØHIL CUP

Sist oppdatert: 27. jan 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Dynamite Girls reiser til Telenor Arena med en spillesugen og spennende spillertropp.

OBOS Telenor ØHIL Cup er et tiltak satt i stand av våre naboer i Bærum med to markante samfunnsaktører. Gjennom helgen spilles det en rekke kamper i Telenor Arena på aldersbestemte nivåer. I tillegg skal nevnte ØHIL (1. divisjon), Kolbotn, Vålerenga og Dynamite Girls i ilden for å måle krefter to måneder før ny sesong sparkes i gang.

I tillegg til Røas spillerstall foran 2020-sesongen, har trenerapparatet kalt opp tre J2004-spillere som har vist flott utvikling og spennende takter på både rekrutt- og aldersbestemt nivå det seneste året. Dette er et ledd i en tydelig utviklingsplan som tar sikte på å løfte egenutviklede spillere opp mot Toppserie-nivå. Det jobbes tydelig, nøyaktig og iherdig med barne- og ungdomsfotballen på Røa om dagen, og det er veldig gledelig at stadig flere får sjansen gjennom denne typen hospitering.

For de som tar turen til Fornebu fredag kveld og søndag ettermiddag er det viktig å notere seg følgende: Inngang 12 er gjeldende inngangsport. Dessverre er det ikke mulig å bruke tribunene denne helgen, og publikum bes om å benytte seg av plassen langs sidelinjen på motsatt side av teknisk sone og sekretariat.

Fredag 24. januar:
Kl. 1730: ØHIL – Vålerenga
Kl. 1930: Røa – Kolbotn

Søndag 26. januar:
Kl. 1430: Bronsefinale
Kl. 1630: Finale