Klart for semifinale mot RBK!

Foto: Pernille Nielsen.

Sist oppdatert: 28. sep 2023 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Landslagspausen er endelig over når vi tar turen til Trondheim for å spille semifinale i cupen mot RBK! Kampstart på Koteng Arena er 14:45.

Vi arrangerer fotballskole i samarbeid med DNB i høstferien for jenter i alle aldre. Bli med her!

Trøndere i storform

Rosenborg har virkelig funnet formen etter at høstsesongen ble sparket i gang, og med seks runder igjen i Toppserien topper de tabellen med 3 poengs ledelse. Trønderne har vunnet sju strake kamper i Toppserien, så vi møter et lag fulle av selvtillit. På Koteng Arena har RBK kun sluppet inn ett (!) eneste mål denne sesongen, dette var det riktignok vi som scoret i 1-0-seieren i 5. runde i årets Toppserie-sesong.

Veien til semifinalen har dog vært noe varierende for RBK. De vant overraskende kun 1-0 mot Tiller i sin første NM-kamp i årets sesong, før de knuste Arna-Bjørnar 5-0 i neste runde. I kvartfinalen spilte de borte mot Stabæk, hvor det måtte ekstraomganger til før kampen ble vunnet i det 120. spilleminutt.

Ina forventer en tett kamp 

– Jeg forventer en tett kamp mellom to lag som har lyst til å vinne. Det blir fint å spille på min gamle hjemmebane med LSK Kvinner! Jeg gleder meg masse til kamp, sier Ina Vårhus som vi hentet på lån fra nettopp RBK inn mot høstsesongen.

Billetter

Vi setter enormt stor pris på alle som tar turen til Trondheim for å støtte oss på veien mot Ullevaal!

Link til billettsalget finner du her

Kampen sendes på NRK 1

VI – OSS – SAMMEN