Klare for kvalik!

Sist oppdatert: 21. nov 2020 Skrevet av: Adminkolbotnkvinnefotball.no

 

Aleksander Olsen ser frem til å komme i gang med kvaliken og føler laget har forberedt seg så godt som de kan.

– Vi gleder oss til en spennende utfordring. Vi har jobbet med å legge til rette for og ha fokus på det vi skal gjøre og hvordan vi ønsker å spille. Vi har prøvd å skape fokus på arbeidsoppgaver og ikke tenke for mye på resultat. Vi møter Medkila med respekt, de har vunnet mange kamper i 1.div og er vant til å vinne. Det skal vi ha respekt for. Vi skal sørge for å møte de med en type energi de kanskje ikke møter så mye av i 1. divisjon. Vi skal ha gode muligheter til å gjøre jobben, men vi må helt klart prestere opp mot vårt beste.

På bakgrunn av værvarsel og anbefalinger fra Nordre Follo kommune ble det tidligere i uken bestemt at Sofiemyr Stadion ikke ville være i en forsvarlig stand for gjennomføring av kamp, og hjemmeoppgjøret mot Medkila ble dermed flyttet til Strømmen Stadion.

– Jeg tror alle fotballag har best av å spille på best mulige forhold. Kvaliteten på fotballkampen vil bli bedre med kunstgress, og det lever vi godt med. Baneforhold er viktigere enn sted, selv om vi så klart skulle ønske at vi kunne få samlet Kolbotn til kamp på Sofiemyr en siste gang. Støtten der betyr mye!

Det er fremdeles mulig å ta turen for å se kampen live på Strømmen Stadion. Billetter kan kjøpes på forhånd gjennom TicketCo, eller via vipps i døra på stadion. Ellers er det mulig å bli en del av heiagjengen som følger kampen fra sofaen, ved å kjøpe en sofakamp-billett på vipps-nr. 12316!

Kampstart 13.00

Streames på direktesport.no