Kirvil Odden Sundsfjord forlater Røa

Vi takker for seks flotte år.

Sist oppdatert: 11. jun 2020 Skrevet av: Admindynamitegirls.no

 

Kirvil Odden Sundsfjord meldte overgang fra Kolbotn etter 2013-sesongen. Denne uken ble det klart at keeperen forlater Røa etter seks sesonger. Etter eget ønske er kontrakten nå terminert.

– Da jeg kom til Røa i 2011 var vinnerkulturen enorm og Glad-Røa-verdiene var en viktig del for å oppnå suksess. De siste årene har vi jobbet på for en ny storhetstid – og det har vært en god utvikling de siste to-tre årene. Røa har fra første dag vært som en familie for meg der vi har hjulpet og tatt vare på hverandre – også utenfor banen. Jeg har stiftet mange nye vennskap i løpet av tiden i Røa der jeg vet at mange kommer til å vare livet ut, forteller Odden Sundsfjord, som kommer til å savne hverdagen i tospann med sin makker, Linn-Mari Nilsen.

– Aller mest kommer jeg nok til å savne min fantastiske keepermakker Linni. Vi har kalt oss selv verdens beste keeperteam, og det er ikke uten grunn. Det vi har hatt og har er unikt, utdyper hun.

Røa-karrieren er med det over for Odden Sundsfjord for denne gang. De tre siste årene av totalt seks i Røa har Odden Sundsfjord vært lagets førstekeeper. Til tross for at hennes Røa-statistikk stopper på 72 kamper i Toppserien, samt 44 for rekruttlaget, er fotballkarrieren ikke over. Odden Sundsfjord har nemlig ikke planer om å gi seg med det første.

– Det er riktig for meg å avslutte i Røa nå. Jeg har hatt så mange fine år og tar med meg mange gode minner. Det er trist, men jeg er trygg på at dette er det rette valget for meg. Jeg har hatt et stort engasjement for fotballen i Røa, og jeg tar med meg erfaringene videre og fortsetter fotballkarrieren et annet sted der jeg kan utvikle meg selv videre som person og fotballspiller, utdyper keeperen.

Stor bidragsyter på og utenfor banen

– Vi takker Kirvil for alt hun har bidratt med for klubben og laget. Vi har stor forståelse for hennes valg, og ønsker henne lykke til videre. «Røa-døren» vil alltid stå åpen for henne, sier Geir Nordby.

Kirvil er ferdig i Røa. Foto: Mathias Bergeld / Bildbyrån.

LES OGSÅ: Kirvils kronikk i VG – «Kone, mamma, kontaktlærer og fotballspiller. Alt er mulig!» 

Når Kirvil nå velger å se seg om etter nye muligheter er det med en rekke sterke Røa-minner og gode vennskap i bagasjen. I flere år har burvokteren vært en høylytt, imøtekommende og varm personlighet som har skapt liv både på og utenfor banen.

– Jeg ønsker alle jentene og klubben masse lykke til videre og jeg vet at de kommer til å få lønn for strevet som er lagt ned de siste månedene. Så er det ikke umulig at vi sees på motsatt banehalvdel i nær fremtid.

Takk for nå, Kirvil!