Ida Holm Neset klar for Sandviken

Sist oppdatert: 11. nov 2019 Skrevet av: Adminsandvikentoppfotball.no

 

Ny spiller klar for Sandviken ✍????

Ida Holm Neset melder overgang fra Stord, og har signert en 3-årskontrakt med IL Sandviken Toppfotball. Som Mathilde, så er også Ida født i 2003, og har gått gradene med aldersbestemt fotball for Stord til å bli en sentral spiller for damelaget som denne sesongen har gjennomført en veldig god sesong i toppen av 2 divisjon. Ida er også fast inventar med flagget på brystet for Norge J16 ????????

I likhet med Sotra SK, så er også Stord Fotball en av samarbeidsklubbene i Toppfotballsamarbeid Vest. Ida er et synlig bevis på en spiller som som har gått gradene i samarbeidet med en veldig god utvikling hjemme i et fantastisk miljø med Stord dame- og jentefotball, samt gode økter med Eliteakademiet i fjor vinter på Stemmemyren, til å hospitere fast med A-laget, til nå å signere kontrakt med Sandviken.

«Det er veldig stort og kunne signere for Sandviken. Målet har alltid vore å spele i Toppserien. Dette gir kjempestor motivasjon til å trene framover for å sikre at eg får sjansen på banen. Eg gleder meg veldig», sier en spent Ida ????

Ida blir nå en del av A-stallen til Sandviken. Men for at Ida skal kunne få ha en best mulig hverdag, så vil hun fullføre første året på Idrettslinjen på Stord VGS. Et meget godt samarbeid gjør at dette er mulig!

Vi i Sandviken er svært glade for at Ida nå tar turen til Stemmemyren, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen ????????⚽️