Holmen forlenger

Klar for tre nye år

Kristin Holmen forlenger kontrakten. Her sammen med sportslig leder, Fredrik Løken Bjørnskau. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 19. okt 2022 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

Kristin Holmen har hatt en flott første sesong i Lyn etter vinterens overgang fra Kolbotn. Midtbanespilleren har bare blitt bedre og bedre utover sesongen og driblefanten fra Valdres har spilt seg til fast plass på Lyn-laget. 26 kamper og 5 mål står Kristin med så langt, med to kamper igjen av årets sesong.

Lyn og Kristin har vært en veldig god match og nå er vi enige om en forlengelse av kontrakten. Holmen hadde i utgangspunktet kontrakt ut dette året, men i dag signerte Kristin på en ny treårsavtale som binder henne til klubben ut sommeren 2025.

– Jeg stortrives i Lyn
«Jeg trålende fornøyd med å ha forlenget kontrakten helt til sommeren 2025. Jeg stortrives i Lyn både på og utenfor banen og føler meg trygg på at dette er riktig klubb for meg de neste årene,» sier en svært fornøyd Holmen til Lyndamer.no.

Selvom det tok litt tid for driblefanten å ble vant til sin nye rolle, så har hun tatt det som en utfordring.

«Det har vært et utfordrende og fint år. Tidligere har jeg spilt indreløper eller sentral midt, men da jeg kom til Lyn ville de ha meg ute på kanten. Det tok litt tid å bli trygg i ny posisjon, men rundt sommertider løsna det – både for meg selv, men relasjonene funket også bedre. Jeg stortrives både på og utenfor banen og gleder meg til fortsettelsen!»

Sportslig leder Fredrik Løken Bjørnskau er veldig fornøyd med å få på plass signaturen til Holmen.

«Vi er først og fremst veldig glade for at vi er kommet til enighet med Kristin om en ny kontrakt i verdens vakreste drakt!

Kristin har etter overgangen i vinter imponert og spilt seg til en fast plass i start 11eren. Og selv om det ikke alltid er lett å komme inn i ny klubb og en annen kultur enn det man er vant med har Kristin tatt utfordringen på strak arm. Det er derfor veldig gledelig at hun nå forlenger med oss i Lyn, slik at vi kan fortsette samarbeidet og fortsette å bygge klubb!

Vi gleder oss til fortsettelsen!», sier Bjørnskau.

Midler fra «Drømmen om Europa»-prosjektet vårt har bidratt til å gjøre denne re-signeringen mulig. Vi ønsker nok en gang å takke alle som er med på vår reise. Har du lyst til å bli med du også, så gjør du det enkelt på www.lyndrommen.com.

Holmen ser lyst på fremtiden i Lyn, som allerede har sikret plassen for neste års Toppserie – allerede to runder før slutt.

«Det er gøy å spille på et lag med så mye potensiale. Allerede i år har vi tatt store steg. Vi har mange spillere med gode individuelle ferdigheter, og nå har vi blitt flinkere til å binde det sammen og å spille på hverandres styrker.» avslutter Holmen.

Vi gratulerer Kristin med ny kontrakt i verdens vakreste drakt!