Her er rundens lag fra 15. serierunde i Toppserien

Sist oppdatert: 19. okt 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

I 2020-sesongen dekker NTB i samarbeid med OBOS alle kampene i Toppserien med reporter som blogger fra kampen direkte. Denne reporteren skal også sette en børs på spillerne etter kampslutt. Det vil si at alle spillerne som er på banen i mer 30 minutter vil få en børskarakter etter hver serierunde.

Den 15. serierunden leverte virkelig dramatikk fra øverste hylle i tidenes mest spennende serieinnspurt i Toppserien. Det ble tettere i gullkampen etter at Avaldsnes slo LSK Kvinner, og Rosenborg kjempet seg til uavgjort mot Vålerenga på overtid. Nå er det kun ett poeng som skiller de tre øverste lagene  i gullkampen.
Blant bunnlagene var det kun Lyn som kunne juble for tre viktige poeng da de vant hjemme mot Arna-Bjørnar, mens Klepp og Kolbotn måtte nøye seg med ett poeng hver etter 2-2 på Sofiemyr. I Bergen så det lenge ut til at Røa skulle reise hjem med en etterlengtet seier, men på overtid utlignet Sandviken.

Les også: Alt om runde 15

Dette er de elleve utvalgte til rundens lag etter 15. runde i Toppserien. Trykk på spilleren for mer utdypende statistikk:

RUNDE 15 | TOPPSERIEN
LSK 1 - 3 Avaldsnes
Sandviken 2 - 2 Røa
Kolbotn 2 - 2 Klepp
Lyn 4 - 0 Arna-Bjørnar
Vålerenga 1 - 1 Rosenborg