Her er det nye styret

To nye styremedlemmer kommer inn.

Sist oppdatert: 16. mar 2019 Skrevet av: Helene Husvik

 

Toppfotball Kvinners nye styre er satt. LSKs Linda Berntsen og Freddy Bjørnvik fra Stabæk går ut. Inn kommer Mette Hammersland og Ingeborg Hovland.

Stor motivasjon

Begge de nye styremedlemmene er kjente ansikter innen fotballen. 58 år gamle Mette Hammersland har tidligere sittet i forbundsstyret og vært daglig leder i Sandviken, hvor hun nå er marked- og medieansvarlig.

– Det blir spennende å komme inn i styret i en «ny» tid. Etter mange år i forskjellige roller, blir dette noe helt nytt. Det er en god motivasjon i seg selv. Nå ønsker jeg å bidra med mine erfaringer på marked – og media, sier Hammersland, som også tidligere selv har spilt for Sandviken.

Ingeborg Hovland har også sin spillererfaring, som tidligere keeper for både Klepp og Norge. Hun fikk 11 landskamper og var blant annet med på OL-laget som vant gull i Sydney 2000. I dag er 49-åringen sivilingeniør og jobber for SINTEF.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å være med på utviklingen av toppfotballen på kvinnesiden og bli kjent med de ulike aktørene som er tilknyttet Toppfotball Kvinner, sier Hovland.

Styreleder Synnøve Tverlid ser frem til å fortsette arbeidet med det nye styret, som mener de viktigste arbeidsoppgavene fremover er å utvikle samarbeidet med Norges Fotballforbund, bedre rammebetingelsene for toppklubbene generelt og spillerne spesielt.

Dermed ser Toppfotball Kvinners nye styre slik ut:

Leder: Synnøve Tverlid, Arna-Bjørnar (ikke på valg)
Nestleder: Ragnar Slettestøl, Trondheims Ørn (gjenvalg, to år)
Styremedlem: Ingvar Graffer, Lyn (ikke på valg)
Styremedlem: Mette Hammersland, Sandviken (ny, to år)
Styremedlem: Ingeborg Hovland, Grei og Klepp (ny, to år)
Styremedlem: Kirsten Vanberg, ØHIL (ikke på valg)

Toppfotball Kvinner takker for innsatsen til Linda Berntsen og Freddy Bjørnvik.