Hele syv Avaldsnes spillere på landslag

og Susan og Evelyn på Ghanas A-landslag

Evelyn Badu er uttatt på Ghanas A-landslag.

Sist oppdatert: 30. okt 2023 Skrevet av: norvaldavaldsnestoppfotball.no

 

Toppserien har spillefri denne helgen, men mange av våre spillere er opptatt med landslagsspill. Og hele syv Avaldsnes spillere er uttatt på ulike landslag i denne perioden.

Susan Ama Duah er også uttatt på Ghanas A landslag. Vi nevner først våre jenter fra Ghana, Susan Ama Duah og  Evelyn Badu, som begge er i sitt lands A-landslags tropp som møter det lille landet Benin fra Vest Afrika i OL kvalifiserings kamper. Kampene spilles 23. og 31. oktober. Vi ønsker Evelyn og Susan lykke til.

Norges J-19 landslagstropp består av hele fire Avaldsnes spillere. Keeper Frida Kvale Aursland (Vard Haugesund), forsvareren Libe Haftorsen Brakstad (Vard Haugesund), midtbanespilleren Kristina Hustevit Nybru (Vikedal) og angriperen Ida Mortensen Natvik (Stord). Dette landslaget skulle spilt EM kvalifiseringskamper i Finland i denne perioden. Grunnet krigen i Midt Østen er kvalifiserings kampene utsatt til november og desember siden Israel var et av landene som skulle deltatt i tillegg til Findland og Tyskland.

Og endelig nevner vi 15 åringen Eline Hustvedt Njøsen, som kom til vår klubb fra Haugar i sommer, og som er uttatt på jenter 15 landslaget. Laget skal møte Portugal i dobbelt kamper 7. og 9. november i Portugal

Vi i Avaldsnes Toppfotball er «kry» over at hele syv av våre spillere er uttatt på landslag denne perioden. Vi kan også nevne at tre spillere som er utviklet i Avaldsnes også er uttatt på landslag. Karina Sævik, A landslaget, Anna Langås Jøsendal og Olaug Tvedten på U-23 landslaget, så har våre ansatte i sport all grunn til å slå seg på brystet.