Gulbrandsen til Lyn

Tom Stenvoll og Kristine Gulbrandsen gleder seg over at avtalen i orden. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 25. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

Vi er svært glade for at Kristine Gulbrandsen har signert en 2 årskontrakt med Lyn. Hun kommer fra nyopprykkede AaFK Fortuna som skal spille i 1. divisjon i 2022. Hun blir offisielt Lyn-spiller 1.1.22.

Kristine er 19 år og kommer fra Skodje i Ålesund Kommune og har spilt i Fortuna siden høsten 2017. Hun spilt 59 kamper for a-laget og var blant annet med på NM-kampen mot oss tidligere i år.

I løpet av høsten har både Kristine og klubben rukket å bli godt kjent med hverandre. Etter at hun flyttet til Oslo sent i sommer ble begge klubber og Kristine enige om at hun skulle trene med Lyn og spille kamper for Fortuna. Selv hadde hun hadde et stort ønske om å hjelpe klubben til opprykk. Opprykket ble sikret nå nylig og nå gleder hun seg til å spille i Lyn-drakt de neste to årene.

«Det er veldig stort og det er en drøm å få være en del av en Toppserieklubb. Det er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Jeg gleder meg til å ta nye steg i Lyn og utvikle meg videre. Utviklingen i Lyn blir veldig bra.» sier en smilende og fornøyd Gulbrandsen.

Kristine er midtstopper og det tar ikke lang tid før hun nevner duellspillet som en av hennes styrker, på spørsmål om hennes styrker på banen:

«God i duellspillet og en god pasningsfot. Ellers har andre sagt at en fin styrke jeg har er at jeg kan spille meg begge ben.».

Vi gleder oss over at Kristine nå blir Lyn-spiller! Velkommen til Lyn.