Godt grunnlag for fremtiden

Hagen og Mørk i 2023

Thomas Mørk og Bjarne Hagen.

Sist oppdatert: 18. okt 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnararna-bjornar.no

 

Trenerteamet fortsetter

 
Etter å ha levert en sesong med god sportslig utvikling, kan vi nå bekrefte at trenerteamet blir med videre.
Bjarne Hagen overtok som hovedtrener i mai 2022, og etter hans inntreden har troppen vist god utvikling både individuelt og som lag. Etter helgens serierunde topper vi tabellen med to kamper igjen av sluttspillet. Både Bjarne Hagen og assistenttrener Thomas Mørk har forlenget sine avtaler til å gjelde ut sesongen 2023.
– Det blir spennende å fortsette den utviklingen og retningen vi har tatt med tanke på utvikling av måten å spille på. Som lag er vi er blitt i større og større stand til å dominere kamper både med og uten ball, sier Hagen.
Bjarne Hagen
Stabilitet er viktig i fotballen
Bjarne Hagen kom tilbake til Arna-Bjørnar i forkant av sesongen 2022 for å lede klubbens rekruttlag. Hagen har tidligere vært trener i Arna-Bjørnar, både som assistenttrener og hovedtrener for toppserielaget. Forrige periode Bjarne Hagen var i klubben var en spesielt fremgangsrik periode for klubben. I begynnelsen av mai 2022 overtok Bjarne Hagen igjen rollen som hovedtrener for laget i toppserien.
Videre utvikling
– Jeg ser frem til å stå i en videre utvikling sammen med klubben, apparatet og spillerne på feltet som vi opplever tar læring. Videre skal vi bygge videre i forhold til dominans-dimensjonen av spillet vårt, i tillegg til at vi skal jobbe steinhardt og være nysgjerrig på alle spillerne sin utvikling sier Hagen.
Thomas Mørk kom inn som assistenttrener for laget i toppserien i forkant av 2022 sesongen, etter tidligere å ha ledet klubbens herrelaget. Martin Haugen vil også fortsette i sin rolle rundt laget.
Thomas Mørk på feltet.
– Gjennom sesongen har vi begynt å bygge et solid apparat rundt laget som samarbeider godt, og som jeg er glad i å være en del av, uttaler Hagen.
Arna-Bjørnar vs Avaldsnes
Søndag 23.oktober kl 14.00 møter vi Avaldsnes på Arna Idrettspark. Det blir en helt avgjørende kamp for Avaldsnes mens trenerteamet og spillerene i Arna-Bjørnar kan virkelig ha skuldrene senket og nyte at trenere og toppseriekontrakt for 2023 er på plass.