Gashi forlater Lyn etter sesongen

Laura Gashi spiller fortsatt en viktig rolle i Lyn i serieinnspurten. Her mot Klepp tidligere i sesongen. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 14. okt 2021 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

Laura Gashi er inne i sitt siste kontraktsår med Lyn og har hatt muligheten til å snakke med andre klubber. I dag ble det klart at midtbaneterrieren har signert kontrakt med LSK Kvinner fra 2022-sesongen.

19-åringen kom til Lyn fra Rosenborg i fjor sommer og var med på å løfte laget i den sterke høstsesongen. I år har hun vært involvert i alle kamper i Toppserien bortsett fra én. På 23 kamper så langt står hun med to scoringer, ett mot LSK Kvinner i fjor og ett mot Arna-Bjørnar i år. Men de som var tilstede på treningskampen mot Stabæk før sesongstart, glemmer nok neppe det nydelige målet hun scoret.

Selvom fremtiden ligger i gult og svart så vil hun fortsatt være en viktig brikke i de tre resterende kampene for oss. Fullt fokus for både Lyn og Gashi er å beholde plassen i Toppserien.

Dette sier hovedpersonen selv:
«I fjor var valget enkelt da Lyn ønsket meg. Å komme til Lyn var det beste valget. Jeg ble tatt i mot med åpne armer og ble veldig fort glad i gruppa. På kort tid har Lyn blitt som en familie for meg og det vil klubben fortsette å være selvom jeg blir LSK Kvinner-spiller. Jeg føler nå at tiden er inne for å prøve noe nytt, utvikle meg videre og ta nye steg. Det kommer til å bli tungt å si farvel, men heldigvis er det fortsatt en stund til. Jeg er fortsatt Lyn-spiller og kommer til å gi alt resten av sesongen. Det er bare gode ting å si om klubben, støtteapparatet og laget, det er en varm og god gjeng.»

På lørdag spiller vi en viktig bortekamp mot Kolbotn. Billetter til kampen kan du kjøpe her.

Kontakt medieansvarlig Carl Gustav Borander ved ytterlige spørsmål. 93883643 / carlgustav@lynfotball.no