Freja holder humøret oppe!

Sist oppdatert: 04. mai 2019 Skrevet av: Adminarna-bjornar.no

 

Freja og Ngozi måtte begge se AB-Sandviken fra tilskuerplass !
Starten på sesongen 2019 har på svært mange måter vært spesiell, midt i en periode med oppbygging av et nytt lag har klubben hatt en rekke større og mindre skader på spillere som har vært krevende både for spillere og for det sportslige apparatet. Blandt de yngste spillerne hadde vi allerede Martine Midtbø og Madelene Holme i en rehabiliteringssituasjon etter korsbåndsskader, Helene Navarsete med en beinhinnebetennelse mens Rikke Nygård akkurat var blitt spilleklar etter sine skader fra 2018.
Dette var forhold som vi var kjent med, men så har skadesituasjonen forverret seg betydelig allerede etter 5-6 kamper:
  • Fra Ørsta meldes det om at Tora Ose som slutter seg til Arna Bjørnar ved skolestart i år har brukket kragebeinet.
  • I den aller første kampen på skiføret i Trondheim tidenes korteste innhopp i AB trøyen da Freja Olofsson i sin første berøring med ballen pådro seg en korsbåndsskade. Freja hadde på treningskamper allerede vist seg som en dyktig og anvendelig spiller og viktig for laget både på og utenfor banen.
  • I kampen mot Vålerenga måtte Thea Bjelde ut etter bare noen minutters spill og etter hjemkomsten ble det konstatert korsbåndsskade også på henne. Thea hadde allerede rukket å markere seg som en av AB’s aller viktigste spillere denne sesongen.
Med så mange på skadelisten kan det være interressant å følge opp hvordan det går med disse spillerne og hvordan de følges opp og vi starter da med Freja:
* Hvordan følges du opp av klubb og medisinsk personell, skal du opereres og evt. når?
  Uppföljningen har varit bra. I veckan som varit fick jag besked om att jag behöver göra en korsbandsoperation och har fått 
  tid till för det 16:e maj
* Det blir kanskje lite å gjøre i Bergen når du ikke kan trene eller spille fotball- hva tenker du om det og har du noe alternative  
   ting du kan gjøre? Skole/studier f.eks. ?
Ja det blir det ju. Jag har väl fundera till och skaffa något jobb eller möjligtvis läsa någon kurs för att fylla ut dagarna. Jag är van och trivs med och ha mycket o göra så någonting får jag ta o finna på
* Hva tenker du om din fotballfremtid – er du motivert for full opptrening tilbake til samme nivå?
Jo men jag tänker absolut att jag ska komma tillbaka på elitnivå. Nu får jag mycket tid till och träna upp min fysik och förhoppningsvis är jag starkare, raskare och ännu uthålligare när jag kommer tillbaka.
Vi ønsker Freja lykke til og vet at hun trenger støtte i tiden som kommer.