Fotballfesten 2018

Se prisdrysset 25. november kl. 21 på MAX

Sist oppdatert: 23. nov 2018 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Sesongen 2018 skal hedres

Søndag 25. november, dagen etter at Eliteserien avsluttes, arrangeres det prisutdelingsshow for Toppserien, Eliteserien og OBOS-ligaen på Ullevaal Stadion. Gjeve priser skal  deles ut til spillere, trenere og støttespillere for innsatsen i årets sesong. Toppserien 2018 har vært ellevill og fylt med lidenskap.

Hege Jørgensen, Daglig Leder i Toppfotball Kvinner, er stolt av at hele fotballfamilien samles.
– Det er noe fint over at vi nå gjør dette i fellesskap med herrefotballen. Vi tror det styrker fotballen som totalprodukt at vi jobber og opptrer sammen. Vi gleder oss veldig til å feire de beste prestasjonene både på herre- og kvinnesiden. 

Fotballfesten på MAX

Hedringen av disse fantastiske prestasjonene kan du se 25. november på Fotballfesten på MAX kl. 21.00. Her er en smakebit på enkelte av de prestisjetunge prisene som skal deles ut for de tre ligaene: Årets spiller, trener, mål og gjennombrudd.

Se de nominerte i kategorien årets trener her

Stem på årets mål

Etter 22 serierunder, spennende oppgjør og fantastiske øyeblikk husker man spesielt godt forrykende målscoringer. Den prestisjetunge prisen årets mål skal kåres, og avgjøres av folket. Avgi din stemme her

Vålerenga – Ingrid Schjelderup, 2-0 mot Stabæk

Kolbotn – Marit Bratberg Lund, 1-3 mot Arna-Bjørnar

Arna-Bjørnar – Amalie Eikeland, 1-0 mot Avaldsnes

Vålerenga – Sherida Spitse, 5-0 mot Stabæk

LSK – Guro Reiten, 0-5 mot Vålerenga

Det er mulig å stemme helt frem til kl. 19 søndag 25. november. Spilleren bak scoringen som får flest stemmer vil hedres under Fotballfesten 2018, hvor en rekke andre priser også deles ut.

Stem også på årets mål i Eliteserien her