Fotball for TV aksjonen 2019

Mads Reginiussen, Mali Næss og Pål Andre Helland - står sammen for TV aksjonen 2019!

Sist oppdatert: 25. sep 2019 Skrevet av: trondheimsornrbk-kvinner.no

 

Fotball for TV-aksjonen

Rosenborg, Ranheim og Trondheims-Ørn skal spille mot hverandre – samtidig. Målet er å skaffe oppmerksomhet rundt årets TV-aksjon.

9. oktober skal Rosenborg, Ranheim og Trondheims-Ørn møtes i en historisk trelags-kamp. Målet for kampen er å gi årets TV-aksjon oppmerksomhet og skaffe flere bøssebærere.

I tillegg har klubbene fått Sparebank 1 SMN og Eiendomsmegler1 med på laget. De stiller 10 meglere og rådgivere til rådighet som skal bruke en halv arbeidsdag på å ringe de tre klubbenes samarbeidspartnere. Målet er å få bedriftene til å gi et pengebeløp for hvert mål som scores.

Kampen skal gjennomføres på Koteng Arena 9. oktober klokka 15.00, og lagene skal altså spille mot hverandre – samtidig. Inspirasjonen har vi hentet fra Golden Goal som gjorde et tilsvarende stunt for noen år siden.

Da kapteinene for de respektive lagene var samlet for et bilde på Lerkendal, gikk det ikke lang tid før taktikk-praten var i gang. Hvem allierer seg med hvem? Hvordan lønner det seg å spille på en slik bane? Og hvilket lag skal egentlig ta cornere og innkast?

Lagene stiller med keeper og fem utespillere hver. Ubegrenset og flyvende bytter. Eliteserie-dommer Dag Vidar Hafsås skal lede kampen – så godt det lar seg gjøre. Det spilles 3×8 minutters omganger.

Kampen sendes direkte på adressa.no med Rasmus og Saga som kommentatorer.

Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober.

Meld deg som bøssebærer til årets aksjon her

Rosenborg vs. Ranheim vs. Trondheims-Ørn
onsdag 9. oktober kl. 15.00
Koteng Arena

Direkte på adressa.no fra klokka 14.30

Gratis inngang