Forsterker på deadline day

Ny back fra Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 31. aug 2023 Skrevet av: Adminlyndamer.no

 

Deadline day er en stor snakkis to ganger i året, der spesielt media og supportere alltid gleder seg over alt av rykter og overganger. I dag melder vi oss på sirkuset og har gleden av å presentere Tanja Myrseth som ny Lyn-spiller. Hun har signert på en kontrakt ut året.

Myrseth kommer fra Arna-Bjørnar hvor hun har spilt siden midten av 2020-sesongen. Tanja er 26 år gammel og har 70 kamper bak seg i Toppserien. Forsvarsspilleren startet karrieren i Molde før hun ble hentet til Trondheims-Ørn (nå Rosenborg), før hun flyttet til Østlandet og Kolbotn. Det ble to år i Kolbotn før turen gikk videre til Bergen og Arna-Bjørnar.

En korsbåndskade har holdt 26-åringen ute siden seriestarten i fjor, og hennes siste kamp i Toppserien var nettopp mot oss i mars i 2022. Nylig var hun tilbake på banen med to kamper for Arna-Bjørnar 2 og nå gleder hun seg til å bidra i Lyn denne høsten som ser oppover tabellen og samtidig er i en NM semifinale.

Hovedpersonen selv gleder seg til å komme i gang i ny klubb.

«Det er veldig fint å komme til Lyn og jeg gleder meg masse til å komme i gang. Jeg er selvfølgelig spent på hvordan det blir, men jeg gleder meg veldig», sier Myrseth til lyndamer.no.

For henne blir det spesielt etter å ha vært skadet i nesten halvannet år.

«Det er ekstra spesielt, men jeg er veldig optimistisk. Jeg har ventet på å spille kamp veldig lenge nå, så er gira på å komme tilbake i kamp. Jeg gleder meg til å komme tilbake!».

I 2021 var backen en av ligaens assistdronninger med sine 10 assist, kun slått av Marit Brattberg Lund med 16. Denne høsten gleder vi oss til å hjelpe hverandre til toppnivået.

Trener Oddbjørn Sindland er godt fornøyd med signeringen:

«Vi er glade for å ha signert Tanja. En fin signering for oss. Jeg har fått et godt inntrykk av henne gjennom samtaler og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne fremover. Hun trenger fortsatt litt tid til å komme i gang etter skaden.» sier Sindland.

Velkommen til Lyn, Tanja!