FØRSTE ØKT GJENNOMFØRT I MARBELLA

Annonse:

 

I går satte fire av Oslo-lagene seg på et fly ned til Marbella, der de skal tilbringe en uke sammen med de resterende Toppserielagene. To av lagene som fullførte sin først økt i varmen var Lyn og Røa. Smilene satt løst fra hver og én i ganske så konkurranasefyllte treninger. Vi fikk blant annet snakket med hovedtrener for Lyn Oddbjørn Sindland og Røa kaptein Sarah Suphellen om hva de syntes om deres første økt her nede og hva deres forventninger til resten av opphold er.

– Det var en økt som var veldig sosial. Spillerne ser ut til å ha det fint med blå himmel, fint vær, men med tanke på det sportslig utnyttet var økten helt så som så, sier Sindland lurt og fortsetter:

– Økten var heldigvis bare for å kroppene i gang på det som ellers hadde vært en fridag. Da går det greit å bruke den til litt lek og konkurranse. Uken videre tror jeg blir bra! Det er fint hotell, fint anlegg og så virker alle veldig klare for å få en bra treningsuke.

På spørsmålet om hvordan det er å komme seg på treningsleir svarer Røa kapteinen:

– Veldig deilig, bra gress, og så får vi levd litt mer profesjonelt enn det vi kanskje får til vanlig. Nå får vi en hel uke der vi er sammen 24 timer i døgnet som er veldig bra for oss som gruppe. Her får vi jobbet med mye vi ikke får tid til hjemme.

     

     

Annonse fra Toppserien: