Forhåndsomtale: Sandviken-Lyn

Sist oppdatert: 20. jun 2021 Skrevet av: Mette Hammerslandsandvikentoppfotball.no

 

Endelig hjemmekamp igjen! Sandviken tar imot Lyn på Stemmemyren til Toppseriens fjerde serierunde. Kampen spilles tirsdag 22. juni 19:00 og kan streames på direktesport.no.

For en fin start det har vært på sesongen for Sandviken. Etter å ha slått Kolbotn, Avaldsnes og Stabæk i de tre første kampene står Sandviken nå med ni av ni mulige poeng. Men det er som ventet jevnt i toppen av Toppserien. Både Vålerenga, Rosenborg og LSK Kvinner har like mange poeng som Sandviken. Om man skal henge med i toppen i år blir hvert eneste poeng viktig.

Lyn fikk en knalltøff serieåpning i år. I de to første rundene ventet fjorårets gullvinner Vålerenga og LSK Kvinner på bortebane. Oslo-laget fikk ikke med seg noen poeng mot medaljefavorittene, men tok tre poeng da de møtte Klepp på hjemmebane i tredje runde. Dermed befinner Lyn seg på sjetteplass før de kommer til Stemmemyren. Det var også der laget havnet i fjor, etter en sterk seiersrekke på fire kamper på slutten av sesongen.

De siste fem kampene mellom lagene viser to seiere, to uavgjort og ett tap. Tapet kom i det forrige oppgjøret mellom lagene, da to mål fra Camilla Linberg sørget for at alle tre poengene ble igjen på Kringsjå Stadion. Nå kan vi forvente oss et Sandviken-lag som vil revansjere tapet og holde seg i toppsjiktet av tabellen. Vi gleder oss til kamp og håper på tre nye poeng.

Heia Sandviken!

Kjøp billetter her:

Siste fem kamper mellom lagene:

2020: Lyn 2-0 Sandviken

2020: Sandviken 1-1 Lyn

2019: Lyn 1-1 Sandviken

2019: Sandviken 2-1 Lyn

2018: Lyn