Før Superhelg-kampen mot Kolbotn

Kampstart kl. 12:00

Sist oppdatert: 18. mai 2019 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Fra fjorårets kvartfinale mot Kolbotn: Susanne Vistnes (nummer to fra venstre) har headet inn 1-2 og feirer sammen med Gry Tofte Ims (f.v.), McKenzie Berryhill og Hege Hansen. Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Superhelg i Oslo

I morgen kl. 12 spiller Klepp sin siste kamp i vårsesongen. Motstander er Kolbotn og stedet er Intility Arena. Her skal alle toppserielagene møtes denne helgen – for det er klart for OBOS Superhelg!

Trener Olli Harder før kampen mot Kolbotn
Etter en sterk hjemmeseier i serien mot VIF og en komfortabel cupseier i midtuken mot Haugar, ønsker vi å avslutte uken og første halvdel av sesongen positivt når vi møter Kolbotn i årets utgave av Superhelgen i Oslo denne helgen. Kolbotn har hatt gode resultater i år og vi gleder oss til en tøff og fysisk kamp. Vi er sultne på 3 poeng og vil gi alt for å ta med oss full pott tilbake til Rogaland. Med gode resultater denne uken og med Hanne Kogstad tilbake på benken etter fraværet i helgen, føler vi oss sterke og klare til kamp.

OBOS Toppserien Superhelg 2019 er GRATIS
Til de av dere som tenker å komme på morgendagens kamp:
her kan dere få gratis-billetter!

Kolbotn
Kolbotn startet sesongen med en målrik kamp i LSK-hallen som de ledet 1-3 til pause, men som Lillestrøm snudde til 4-3. I sin første hjemmekamp gikk de på et 2-1 tap mot Vålerenga før de spilte 0-0 borte mot Lyn. Med en litt trå start poengmessig har det tatt seg veldig opp for Kolbotn som nå har vunnet fem på rad. Første seier kom hjemme mot Sandviken (3-2) på Sofiemyr, den andre borte mot Fart (2-3), deretter borte mot Røa (1-2), Avaldsnes hjemme (3-1) og sist helg borte mot Arna-Bjørnar (1-3). Dermed møter Klepp et Kolbotn-lag i form.

Overganger Kolbotn hadde før sesongstart:
Inn: Sara Hørte (ØHIL), Isabell Herlovsen (Vålerenga)
Ut: Ina Gausdal (LSK Kvinner), Naomi Griffin (Fart), Maren Hauge Johansen (legger opp)

Kilde: fotball.no

Siste 3 møter i Toppserien
30. juni 2018
Klepp – Kolbotn 2-1
26. mai 2018 (Superhelg i Telenor Arena)
Kolbotn – Klepp 3-1
1. juli 2017
Klepp – Kolbotn  4-1

PS! Kampen vises direkte på NRK1.