Før kampen: viktig kamp på Kringsjå

Sekspoengeren mot Lyn

Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Sist oppdatert: 21. aug 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Mot Klepp kom endelig seieren vi hadde ventet på, og syv kampers seierstørke var strøket.

Da Røa sikret sine første poeng var det en debutant som virkelig sto frem som matchvinner, nemlig Josefine Ervik. Med strafferedning og flere andre viktige inngripener var Ervik helt avgjørende for at Geir Nordby og gjengen kunne pakke med seg tre poeng på flyet hjem til Oslo. Keeperdebutanten selv var naturligvis tilfreds med både resultat og egen innsats.

– Jeg er veldig fornøyd med lagets innsats og at vi sammen holder nullen for første gang i år. For meg er det spesielt deilig å kunne gjøre noe som kanskje ikke er helt forventer i en strafferedning. Det gir motivasjon videre, forteller burvokteren.

Nå venter en ny viktig kamp borte mot Lyn. Lørdag ettermiddag er det duket for kampen absolutt ingen ønsker å tape. Nå handler det i følge Ervik om å gjenta suksessen.

– I kampen mot Klepp jobbet vi bra kollektivt både offensivt og defensive. Alt vi har trent på i trening satt og vi fikk endelig betalt for den gode innsatsen med en trepoenger. Det blir viktig for oss å ta med den gode strukturen og innsatsen vi la inn i den kampen, maner Ervik.

Med sesongens første poeng i boks for Røas del ser man nå oppover på tabellen og fremover mot en rekke spennende kamper de kommende ukene.

Først ut er altså Lyn, beleilig plassert poenget over på kvalikplassen. Så langt i år er vi vitne til en særdeles jevnspilt sesong, der alle kan plukke poeng fra alle. Realiteten er den at det fra vår 10. plass opp til forrige helgs motstander, Klepp, er det kun fem små poeng. En positiv formkurve kan dermed føre til store endringer. For selv om vi nærmer oss halvspilt serie er det mange poeng igjen å spille om.

Og først venter som kjent «sekspoengeren» mot byrivalen fra Kringsjå. Røa møter et lag som har kjent på sin andel av knepne tap de siste ukene. Med to strake bortekamper og tre strake ettmålstap mot Arna-Bjørnar, Klepp og LSK for Lyn er det nok et revansjelystent og poengdesperat hjemmelag vi møter.

Kampen sendes på direktesport.no fra kl. 14:00.