Før kampen: tøff bortekamp i bartebyen

Rosenborg-Røa kl. 15

Sarah Suphellen og Røa har reist til Trondheim og Koteng Arena for å jakte nye poeng. Foto: Marius Eriksen

Sist oppdatert: 12. sep 2020 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Med tre ferske poeng og årets første hjemmeseier i bagasjen, har Dynamite Girls reist til Trondheim for å jakte nye, viktige poeng.

Geir Nordby & Co legger bak seg en oppløftende måned, hvor Klepp har blitt slått to ganger og man har hentet med seg ett poeng fra Kringsjå. Med det har vi fått et ørlite pusterom og samtidig klatret opp til kvalikkplass. Det er tett i toppen, og tett i bunnen, så det er en optimistisk og offensiv gjeng som har satt seg på flyet til Trondheim.

Helgens motstander er Toppseriens eneste ubeseirede lag, som har begeistret og overrasket mange i år. Nesten halvparten av kampene har endt med poengdeling, men sist runde klinket de til med en råsterk seier mot regjerende cup- og seriemester LSK Kvinner i hallen på Romerike.

Trondheims-Ørn/Rosenborg og Røa har møttes 45 ganger i serie- og cupspill siden 2001. Røa står med 27 seire, Trondheims-Ørn (Rosenborg) 13. Fem kamper har endt med poengdeling. I fjor vant vi begge kampene, først 2-1 på hjemmebane, og deretter 1-0 i Trondheim.

Gjentar vi fjorårets borteseier? Svaret får vi på direktesport/Koteng Arena fra kl. 15:00.

Troppen mot Rosenborg:

Linn-Mari Nilsen
Josefine Ervik 
Frida Lyshoel
Kamilla Aabel
Synne Masdal
Sarah Suphellen
Linn Huseby
Vilde Gullhaug Birkeli
Katrine Winnem Jørgensen
Mathilde Harviken
Ragne Hagen Svastuen
Julia Arnesen
Dorthea Mørkved Glorud
Oline Brekke Fuglem
Tuva Leschbrandt Espås
Frida Dybvig Haugen