Før kampen mot Avaldsnes

Endelig hjemmekamp igjen

Kirvil Odden Sundsfjord har holdt nullen i tre seriekamper på rad, fortsetter det mot Avaldsnes? Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 24. mai 2022 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

Det er en måned og fire kamper siden vi sist spilte hjemmekamp. Nå skal vi tilbake til OBOS Arena Kringsjå for å møte John Arne Riise og hans Avaldsnes i 11. serierunde.

Grunnserien er halvspilt og tabellen er delt opp i fire. Brann, VIF og RBK kjemper helt i toppen om topp 3-plassene, mens Stabæk, LSK Kvinner og jager for 4. plassen. Fem poeng bak finner vi Kolbotn og Avaldsnes, mens Arna-Bjørnar er poenget bak der igjen. På siste plass ligger Røa med ett poeng på ni kamper. De siste ni kampene blir svært spennende, og de starter allerede nå.

Avaldsnes
Onsdagens bortelag har til tider hatt store problemer bakover på banen så langt i sesongen. Siden vi møtte de på Karmøy i slutten av april, har laget sluppet inn 21 mål på fem kamper. Tar vi bort målet de slapp inn mot Viking i cupen er det fortsatt 20 innslupne på de fire siste seriekampene. Avaldsnes er inne i en tøff periode og har ikke tatt poeng siden vi møtte de sist. Da endte det 2-2. Før det vant de sesongen første kamp da de slo Røa 2-0 borte.

I tillegg vant de på walkover (3-0) i runden etter, da det ble bomtur på Sofiemyr. Gressmatta på Sofiemyr var for dårlig og dommerteamet valgte å avlyse kampen. I ettertid ble Avaldsnes tilkjent alle poengene.

Vi gleder oss til å få sirkus Riise på besøk og håper på en god og underholdne kamp.

På onsdag markerer vi klubbens støtte til Ukraina. Les mer her.

Lyn
Etter at Lyn og LSK Kvinner delte poengene på søndag, gikk Stabæk forbi etter sin seier mot Røa. Det var en jevn og god kamp i LSK-hallen og at kampen endte uavgjort er det ikke så mye å si på. Det betyr at Lyn ikke har tapt på fire kamper på rad, inkludert 2. runde-kampen mot Ull/Kisa. Samtidig har Kirvil Odden Sundsfjord holdt nullen i de tre siste seriekampene.

Cathinka Friis Tandberg fikk sitt fjerde gule for sesongen mot LSK Kvinner og må derfor se kampen fra tribunen.

Hvordan følge kampen
Lyn – Avaldsnes går på OBOS Arena Kringsjå og ses best fra tribuneplass. Billetter til kampen kjøpes her.
Vi fortsetter med suksessen fra forrige hjemmekamp, med Lyn-burger på grillen. Anbefales!
Dørene åpner klokken 17.00.

Har du ikke mulighet til å komme på kamp, så kan den sees på direktesport.no.

Lyn – Avaldsnes, onsdag 25. mai klokken 18.00.