Før kampen: Kolbotn – Lyn

Sist oppdatert: 27. mai 2022 Skrevet av: Adminkolbotnkvinnefotball.no

 

Endelig er Sofiemyr klarert for spill og Lyn får æren av å være først ut. Kampstart 15:00 på søndag! Billetter kan kjøpes her.

Overraskelseslaget

Det kom som en overraskelse på de aller fleste at Lyn innehar 4. plassen når vi runder en halvspilt sesong. Laget fra Oslo-Vest har blitt spådd ned og ut nesten hvert år siden de tok seg opp til Toppserien i 2018. Før årets sesong tippet NRK-ekspert Carl Erik Torp og Ingrid Moe Wold at Lyn ville havne på 10. og 9. plass. Tom Stenvoll, treneren til Lyn, var ganske enig i den vurderingen og uttalte til TV2 at målet i år var å holde seg i Toppserien. Noe de ser ut til å klare.

Lyn har spilt jevne kamper mot de fleste og har kommet seg på scoringslista i alle kampene sine bortsett fra to, 2-0 tapet mot Brann og 0-0 i returoppgjøret mot LSK Kvinner forrige uke. Innbyrdes oppgjør mot Lyn har alltid vært av den jevne sorten. Vi har vunnet 5 av de siste 9, med ett tap og 3 uavgjort. Det scores ikke mange mål og du kan egentlig ganske trygt tippe 1-0 eller 0-0 hvis vi ser på historiske resultater.

Kolbotn 1 – 0 Lyn
Lyn 0 – 1 Kolbotn
Lyn 1 – 1 Kolbotn
Kolbotn 1 – 0 Lyn
Lyn 1 – 0 Kolbotn
Kolbotn 0 – 0 Lyn
Lyn 0 – 0 Kolbotn

Det er bare fem poeng som skiller oss, og vi har en gylden mulighet til å kaste oss inn i spillet om topp 4 med seier mot Lyn på søndag! Bli med og heie jentene frem til seier!