Før kampen: Kolbotn – LSK Kvinner

Foto: Marius K. Eriksen.

Sist oppdatert: 23. sep 2022 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Det er duket for sluttspillets tredje kamp når vi tar turen til Sofiemyr søndag klokka 15.00. Kolbotn er motstander på motsatt banehalvdel når vi går for å slå tilbake etter forrige helgs 0-2-tap i LSK-hallen.

2. oktober 15.00 spiller vi hjemme mot Lyn i LSK-hallen. I den anledning kjører vi Kronekampen 2022, som vil si at du gir klubben penger i kassa dersom du kommer på kamp. Bli med på kamp, støtt klubben! Les mer her.

Motstanderen

I grunnspillet i årets sesong endte Kolbotn på 5. plass på tabellen, to plasser foran oss. På sine 18 kamper ble det åtte seiere, to uavgjorte og åtte tap. I sluttspillet har det gått relativt trått for laget fra Follo. De tapte første 1-3 mot Lyn før de i forrige runde spilte 1-1 hjemme mot Avaldsnes.

Lagets toppscorer er en tidligere kjenning av oss, nemlig Tonje Pedersen som var på lån til LSK Kvinner i 2020. Hu står med syv scoringer i årets grunnspill for Kolbotn.

Da Kolbotn og LSK Kvinner møttes i grunnspillet ble det en seier til hvert av lagene. Første oppgjør ble spilt i Toppseriens første runde av årets sesong i det som ble en meget underholdende kamp i LSK-hallen. Kolbotn ledet 2-0 før vi snudde kampen. Mia Authen, Emma Stølen Godø og Nina Jakobsson sto for våre scoringer som gjorde at vi til slutt vant 3-2. I motsatt oppgjør som ble spilt på Sofiemyr tapte vi 1-2. Fiona Worts sto for vår scoring.

Billetter

Dersom du ønsker å støtte oss fra tribunen på bortebane finner du billetter her.

 

Kampen sendes på Direktesport.

 

VI – OSS – SAMMEN!