Før kampen: Arna-Bjørnar – Kolbotn

Sist oppdatert: 24. mai 2022 Skrevet av: Adminkolbotnkvinnefotball.no

 

Vi er inne i en aggressiv periode av Toppserien og allerede i morgen reiser vi til Bergen for å møte Arna-Bjørnar i den 11. runden av Toppserien. På søndag møter vi Lyn hjemme kl. 15:00!

Arna-Bjørnar

Det er bare noen uker siden vi sist møtte Arna-Bjørnar på KFUM-Arena i en kamp vi vant 2-0, med mål fra Sara Hørte og Eline Hegg. Siden den gang har Bergenslaget gått på en skikkelig storsmell i serien og tapte hele 9-1 mot Vålerenga i forrige runde. De tok seg omsider videre i cupen etter en kanskje litt for underholdene kamp mot Åsane, sett med Arna-Bjørnar øyne, da Madeleine Veivåg ble matchvinner med et mål ca. 15 minutter før slutt.

Før kampen mot Vålerenga mistet et allerede skadepreget Arna-Bjørnar enda en spiller da Vilde Veglo røyk korsbåndet på trening. Men de har også fått en forsterkning i form av Karoline Haugland som er kommet tilbake fra studier i USA. Midtbanespilleren, som står oppført med 130 kamper og 11 mål for Arna-Bjørnar, hadde en produktiv tur over dammen hvor hun kombinerte lærerstudiene med å score 55 mål for Concordia Falcons i universitetsligaen.

Kampen blir vist på NRK2 kl. 18:00 og Arna-Bjørnar har mobilisert for å vise seg fra sin beste side.

Vi gleder oss til kampen!