Fem spillere på U-18 landslaget

Spillerportrett av Avaldsnes

Sist oppdatert: 03. nov 2021 Skrevet av: norvaldavaldsnestoppfotball.no

 

Hele fem Avaldsnes jenter er uttatt i Norges U-18 landslagstropp som skal spille jenter 18 landskamp mot Finland fredag 19. november. Synne Danielsen, Sandra Østenstad, Kaja Olsen, Emma Endresen og Kristina Svandal er  alle uttatt i Norges tropp. Avaldsnes er klart den klubben med flest spillere i troppen. øvrige klubber, som Stabæk, Vålerenga med flere har to spillere hver. Utenom Kristina Svandal, som har 7 landskamper fra før, har ikke de øvrige uttatte landskamper.

Sandra Østenstad uttatt på J-18 landslaget

-Vi er stolt, kry og litt rørt i dag sier utviklingssjef Monica Eide Arnesen i Avaldsnes som er særdeles fornøyd med uttaket. Og all ære til både moderklubber og ikke minst trenere hos oss som Per Øyvind Mortveit, Martin Sverdrupsen, Per Andreas Haftorsen og Roger Skulstad Johannessen som gjør en kjempejobb med distriktets talenter, avslutter Monica.

I løpet av sesongen har vi nå levert 10 aldersbestemte spillere på landslag noe som viser at utviklingsarbeidet over flere år begynner å bære frukter. Men vi glemmer for all del ikke arbeidet som er gjort i moderklubbene Haugar, Skudenes og Kopervik. At Haugar og Kopervik har fostret landslagsspillere er ikke noe nytt, men ikke like ofte Skudenes har fått frem spillere til jente landslag.