Etter kampen: 3 poeng mot Kolbotn

Klatrer på tabellen

Foto: Billybonkers

Sist oppdatert: 29. jul 2020 Skrevet av: Carl Gustav Boranderlyndamer.no

 

Det var Kolbotn på 8.plass og Lyn på 9. plass, som møttes i en tøff batalje på Kringsjå lørdag.

Kampen begynte tett og jevnt, der Kolbotn presset høyt og Lyn forsøkte å spille av presset. Dette førte til noen skumle brudd og at Kolbotn hadde mye ball, men få sjanser innledningsvis. Det høye presset byr på gode kontringsmuligheter for Lyn, blant annet blir Camilla Linberg spilt gjennom av Kirvil Odden, tar med seg ballen forbi forsvarsspilleren og blir taklet, men dommeren vinker utrolig nok spillet videre. Den største sjansen i førsteomgang er det Camilla Linberg som har, da hun drar seg fint ut mot høyre og skyter fra omtrent 20 meter. Ballen har en god retning, men Siri Ervik får fingertuppene på den.

I andre omgang kommer Lyn ut i hundre og vi trenger ikke vente mer enn 5 minutter på kampens store høydepunkt. Camilla Linberg mottar ballen på dødlinjen, drar en strøken rainbow-flick over en Kolbotn-forsvarer og blir felt, en soleklar straffe til Lyn. Linberg tar straffen selv, og legger den perfekt nede i det høyre hjørnet. Derfra og ut så legger Lyn seg lavere og Kolbotn forsøker å skape situasjoner i boksen. Det nærmeste de kommer er et par ufarlige skudd og et mål som blir helt korrekt annullert for angrep på keeper. Dermed er årets første trepoenger i boks, en fortjent seier og heroisk innsats av trenere og spillere.

Det betyr at vi sniker oss forbi både Kolbotn og Arna Bjørnar og nå ligger på en 7. plass, med 6. flest scorede mål og nest flest innslupne mål.

Se intervju med hovedtrener Ole Johan Aas, høydepunkter og kampfakta under.

Høydepunkter

Kampfakta:

Lyn 1-0 Kolbotn

133 tilskuere

Startellever: Kirvil Sundsfjord Odden, Emilie Bølviken (RK, 90.), Trine Skjelstad Jensen, Iselin Sandnes Olsen, Emilie Closs, Una Søyland (Sofie Tunes fra 66.), Cathinka Tandberg (Anna Aahjem fra 50.), Anna Palm (Kristin Haugstad fra 66.), Selma Hernes (Hedda Foslie fra 57.), Camilla Linberg (Joanna Bækkelund fra 66), Emma Stølen Godø.

53. min: 1-0 Camilla Linberg